fbpx

Total renovering af Wagner Horsens

Wagner-el-installation

Opgraderede lokaler i Wagner i Horsens

Total renovering af Wagner Horsens efter en måneds total renovering. VS Automatic har stået for installationen til alarm, belysning, infoskæme og højtalere i butikken.

Efter lige knap en måned med renovering af Wagner Horsens er dørene atter slået op til en totalrenoveret butik. VS Automatic har igennem hele perioden stået for de elektriske installationer samt opsætningen af det nye alarmsystem.

”Jeg har været glad og tilpas med arbejdet VS Automatic har leveret. Jeg er super glad for at se det fede resultat af butikken, som næsten ikke er til at kende!” – udtaler indehaver Lars Jørgensen.

Alarm giver tryghed

I forbindelse med renovering af butikken valgte de samtidig at få opgraderet alarmsystemet så det kunne overholde niveau 30 ifølge forsikringen. Niveau 30 vil sige at man har et helt bestemt mix imellem mekanisk og elektronisk skalsikring, som blandt andet indebærer: adgangsdetektorer, rudedetektorer samt en hel bestemt central der kontakter ejeren hvis alarmen går. I butikken var i forvejen et eksisterende alarmsystem, som VS Automatic altså nu har opgraderet.

Netop kravene fra forsikringen spiller i dag en central rolle når virksomheder skal have installeret en alarm.

”Når jeg er ude ved erhvervs kunder møder jeg i dag en stigende efterspørgsel på helt specifikke alarmløsninger, der overholder de givne krav fra forsikringen. Hos VS Automatic kan vi strikke stort set alle typer af alarmløsninger sammen – både til private og erhverv.” – udtaler alarmtekniker fra VS Automatic Per Rasmussen.

En alarm er en nem måde hvorpå man kan skabe tryghed samt overholde kravene fra forsikringen på. Ved installation af alarm, hvad enten der er privat eller erhverv mindskes sandsynligheden for at tyven vælger bygningen med alarm installeret. Mulighederne for at få skræddersyet en alarmløsning i dag er bedre end nogensinde, hvilket betyder langt bedre løsninger end før i tiden.

Professionel samarbejdspartner

Efter et samarbejde med VS Automatic igennem flere år, var det ikke tilfældigt at valget faldt på VS Automatic til opgaven.

”Vi valgte at bruge VS Automatic til alt det elektriske arbejde, da vi tidligere har brugt dem til vores elektriker opgaver og kun har god erfaring med dem. Hvis der er opstået små problemer undervejs, som der altid gør i sådan en renovering er de også super dygtige og professionelle til hurtigt at løse dem. Alt i alt en rigtig god samarbejdspartner.”

Som altid ved en større renovering blev udarbejdet en byggeplan af chefmontør på projektet Michael Larsen. Samarbejdet har kørt så godt så tidsplanen ikke holdt, men var flere dage foran.

”Jeg har ikke en finger at sætte på VS Automatics arbejde her i butikken. De er rigtig dygtige og professionelle at arbejde sammen med, og har styr på det de laver. Vi har endda været flere dage foran tidsplanen, hvilket gør arbejdet en del sjovere så man ikke er under pres! Altså er det bare i orden arbejde”- udtaler chefmontør på projektet, Michael Larsen.

Ordentligt arbejde fra starten

Da ejerne tilbage i 2015 besluttede at total renovere butikken var der en ting i fokus. Når det skal være skal det gøres ordenligt. Derfor faldt valget også på VS Automatic som samarbejdspartner til de elektriske installationer.

Indehaver Lars Jørgensen udtaler: ”Da vi blev enige om at skulle renovere butikken var der én ting vi var helt enige om – nemlig at når vi endelig havde besluttet at renovere butikken, så skulle det gøres ordentligt fra start. Derfor hyrede vi de bedste folk til at tage sig af opgaven hurtigst muligt.”

Ved åbningen på den nye butik den 3. marts 2016 trådte kunderne ind i en totalt forandret butik, hvor tøjet også tager sig ud fra en helt anden vinkel.

Mangler du en El Installation?

Lad os hjælpe dig godt på vej.

Info@vs-automatic.dk

+45 75 64 18 99

Kontakt VS Automatic

Udfyld formularen herunder og vi vil vende tilbage til dig.

Anbefalede indlæg

Fordi du læste indlægget, tror vi at du kan lide disse indlæg.