fbpx

Tilskud til din varmepumpe

Tilskud til din varmepumpe

Du kan søge om tilskud til din varmepumpe

Når du foretager energibesparende tiltag i din helårsbolig, kan du søge om tilskud fra Energistyrelsens bygningspulje. Var du én af de mange, der desværre ikke kom igennem og fik søgt tilskud d. 7. april? Så er der heldigvis råd forude. Bygningspuljen åbner igen, så du kan søge tilskud til din varmepumpe.

Det gik stærkt med sidste ansøgningsrunde om tilskud. De 250 mio. kr., som var kastet i puljen, fik hurtigt ben at gå på. Ansøgningsrunden blev lukket efter blot 1 dag.
Selvom det efterlod en masse ærgerlige ansøgere, så tager vi nu de positive briller på og glæder os over, hvor mange der prioriterer at optimere deres bolig med grønnere tiltag. Det er en glædelig udvikling.

Læs mere om varmepumper her: varmepumpe luft til vand

Bygningspuljen åbner igen efter sommerferien

Vi kan heldigvis trøste os med, at Energistyrelsen har meldt ud, at 2. tilskudsrunde ventes at åbne efter sommerferien 2021. Og foruden denne runde vil der være endnu én inden udgangen af 2021.

Du kan med fordel tilmelde dig Energistyrelsens nyhedsbrev, så du får besked, når den eksakte dato er fastlagt. Du kan tilmelde dig på Energistyrelsens hjemmeside her.

Husk også at din energimærkning ikke udløber, og at du har mulighed for at søge om tilskud frem til og med 2026. Du kan dermed stadig søge i de næste mange runder. Du kan læse meget mere om bestemmelserne i forbindelse med ansøgning til tilskudspuljen her.

Læs mere om varmepumper her: varmepumpe luft til luft

Fordelene ved at investere i en luft til vand varmepumpe

Mens du venter på næste tilskudsrunde, kan du stadig gennemføre dine projekter. På den lange bane er der nemlig mange penge at spare på din varmeregning, når du investerer i en luft til vand varmepumpe.

Udover en billigere varmeregning kan følgende fordele nævnes; du får et bedre indeklima, lavere vedligeholdelsesudgifter, en grønnere og mere Co2-venlig varmekilde samt en bedre energimærkning på din bolig.

Har du brug for rådgivning omkring dine muligheder med en luft til vand varmepumpe, så kontakt os via formularen her eller på tlf. (+45) 75 64 18 99. Vi har mange års erfaring indenfor varmepumper, og som VE godkendt installatør har vi tjek på den nyeste lovgivning på området. 

Læs mere om varmepumpe tilskud og andre energioptimerende tiltag.

Skal solceller producere strøm til din varmepumpe? Læs mere her: solceller

Anbefalede indlæg

Fordi du læste indlægget, tror vi at du kan lide disse indlæg.