fbpx

Solceller leverer mere end beregnet

Solceller på hus

Solceller leverer mere end beregnet

Huset og familien voksede, og det samme gjorde varmeregningen. Men nu har familien Outzen fået solcelleanlæg og varmepumpe fra VS Automatic.

Familien Outzen skiftede gassen ud med varmepumpe og solceller, da regningen nærmest eksploderede.

Solcellerne har leveret det, VS Automatics beregninger og estimater viste – ja, faktisk lidt ekstra. Det er et års tid siden Jacob Outzen fik sat solceller op på taget af sit hus – og installeret en luft-luft og en luft-vand varmepumpe. ”Forløbet har været super – både beregningerne, installeringen og nu driften,” siger han.

Særligt fremhæver han at VS Automatic overholdte alle deadlines undervejs: ”Og det er jo noget af det der var vigtigt for mig, fordi de var totalleverandør. Så de dage, hvor vi havde aftalt at der skulle slukkes for varmen, så de kunne komme til at arbejde, har de faktisk nået det de skulle. Det har bare virket.”

Huset voksede – regningen eksploderede

Familien Outzen bor i Fjordparken i et parcelhus fra 1976, som siden er blevet næsten dobbelt så stort, fordi der er bygget en overetage på: ”Så regningen er mere eller mindre eksploderet, dels fordi vi har fået mange flere kvadratmeter, dels fordi prisen på gas, som vi brugte til opvarmning før, er steget.”

Med to børn på otte og fem regner familien da heller ikke ligefrem med at komme til at bruge mindre varme og el i de kommende år.

Valgte solceller og varmepumpe

”Jeg kender Morten Falck fra VS Automatic, og han inviterede mig til en af VS Automatics temaaftener om Grøn Energi. Jeg tog med, for jeg tænkte, at det måske godt kunne været noget for os med solceller.”

”Jeg havde selv undersøgt tingene lidt på nettet, og havde også overvejet for eksempel jordvarme. Men jeg var ikke så vild med at skulle have hele haven gravet op.”

Valget faldt på en kombination af en luft-luft og en luft-til-vand varmepumpe og solceller.

En luft til luft varmepumpe omsætter energi fra udeluft til varme inden døre. Ud over varme giver en varmepumpe en god luftfordeling, fordi der sidder en ventilator i den. Et indbygget filter renser luften. Begge ting medvirker til et godt indeklima. En varmepumpe kan om sommeren i øvrigt virke som en form for aircondition og fjerne varme fra huset.

Læs mere om varmepumper her: varmepumpe luft til vand

Beregningerne holder

Solceller leverer mere end beregnet!

”Jeg valgte VS Automatic, fordi jeg har tillid til dem, og fik den rigtige vare til den rigtige pris. Jeg vil gerne gøre noget for miljøet, men der skal også være en god bundlinje i det. Og beregningen viser, at vi har en tilbagebetalingstid på maksimalt 10 år på vores investering. Det synes jeg er fint. I hvert fald tegner det første år som sagt på at beregningerne holder.

Mangler du solceller eller varmepumpe?

Lad os hjælpe dig godt på vej.

Info@vs-automatic.dk

+45 75 64 18 99

Kontakt VS Automatic

Udfyld formularen herunder og vi vil vende tilbage til dig.

  HVAD HAR DU BRUG FOR?

  Anbefalede indlæg

  Fordi du læste indlægget, tror vi at du kan lide disse indlæg.

  Hvad er hybrid solceller

  Hybrid solceller er blevet mere og mere populært igennem årene. Det er en god kilde til energi. Det er [...]

  Læs mere
  Udtalelse fra vores studiepraktikant, Mathias

  Vores praktikant Mathias er under et praktikforløb hos os, og har i den anledning skrevet en udtalelse om sit [...]

  Læs mere
  Udtalelse fra vores studiepraktikant, Sarah

  Vores praktikant Sarah er under et praktikforløb hos os, og har i den anledning skrevet en udtalelse om hendes [...]

  Læs mere

  Anbefalede indlæg

  Fordi du læste indlægget, tror vi at du kan lide disse indlæg.