fbpx

Solcelle- og varmeanlæg

Solcelle-og-varmepumpeanlæg

Solcelle- og varmeanlæg

Castberggård har fået etableret et stort solcelle- og varmeanlæg, der består af fire store Glen Dimplex L60 varmepumper og et 275 kilowatt stort solcelleanlæg.

Et tæt samarbejde mellem den rådgivende installatører, elselskabet og Solar, endte Castberggård op med en kombineret solcelle/varmepumpeløsning som erstatning for de tre gamle CO2 tunge oliefyr.

”Fordelen ved de store varmepumper er, at vi undgår at skulle sætte flere mindre varmepumper op i en kaskadeløsning. Det koster i opsætning og de er mindre energieffektive”, påpeger installatøren.

Læs mere om solceller her: solceller

Stort solcelleanlæg

Solcelleanlægget er med 1260 solpaneler og fylder godt en halv fodboldbane. Anlægget er på 6 rækker med 18 Danfoss invertere, som henter jævnstrøm fra 70 paneler hver. Det bliver omdanner til vekselstrøm til brug på nettet. Der forventes en tilbagebetalingstid på 6,2 år, finansieret med en rente på 7,9 %.

Kontakt os og hør mere om energioptimering.

Mangler du solceller?

Lad os hjælpe dig godt på vej. VS-Automatic består af et team af autoriserede elektrikere, som kan hjælpe dig med en stor ekspertviden inden for energiområdet. Kontakt os på nedenstående mailadresse, eller henvend dig direkte på nedenstående telefonnummer.

Info@vs-automatic.dk

+45 75 64 18 99

Kontakt VS Automatic

Udfyld formularen herunder og vi vil vende tilbage til dig.

    HVAD HAR DU BRUG FOR?

    Anbefalede indlæg

    Fordi du læste indlægget, tror vi at du kan lide disse indlæg.