Content protected by Whocopied.me
vs automatic kompetencer

Skal vi sammen se på dit optimeringspotentiale?

Indfri dit anlægs fulde potentiale

Produktionsoptimering med PLC’er kan opsættes på mange måder. Det afhænger af kompleksitetsgraden samt hvor meget overvågning og kontrol, du har brug for:

  • I et simpelt automation-setup kan du nøjes med PLC’er, der er programmeret til at styre dine maskiner, så din produktion kører effektivt.
  • For at få bedre overblik kan HMI sættes op som betjeningspanel.
  • Har du brug for kontrol, overvågning og sporbarhed i et mere kompliceret automation-setup, så kan et SCADA-system være det rigtige valg.

Skal vi sammen finde den rigtige løsning for dig?

Udfyld formularen, så kontakter vi dig hurtigst muligt.

Anerkendt virksomhed

Anerkendt inden for automation

20 aars erfaring

Over 20 års erfaring

Dansk haandvaerk

Dansk håndværk

Engagerede medarbejdere

Engagerede medarbejdere

Baeredygtig produktion

Bæredygtig produktion

Automation fører til effektiv produktion, driftsikkerhed og bedre konkurrenceevne

El-automation hos VS Automatic har gennem de seneste år været igennem en rivende udvikling. Vi arbejder hovedsageligt med automatisering af industrielle maskiner/anlæg samt proces og fødevareanlæg. Det være sig både på styringssiden (PLC) såvel som brugerfladen (SCADA/SRO og HMI).

Vores force er engagerede, troværdige og motiverede medarbejdere, som leverer god service og rådgivning. Hver især har de kompetencer indenfor produkter fra Siemens, Allen Bradley, Mitsubishi, Omron, Wonderware, InTouch, Citect og SKL.

Du kan få leveret en komplet løsning – med eller uden styringer og el-montage på anlægget. Derudover laver vi energimålinger og termografier samt hjælper dig med dokumentation og ce-mærkning.