fbpx

SCADA: Få fuld styring og opsaml data over din produktion

Få fuld styring og opsaml data over din produktion med et scada system

Med et skræddersyet SCADA-system får du mulighed for at overvåge og betjene dine maskin- og procesanlæg via en effektiv brugerflade. Få automatiseret processerne, opnå fuld styring og opsaml data over din produktion.

Automatisering af processer er vejen frem, da det giver øgede muligheder og optimerer din produktion. SCADA-systemet tilpasses dine behov, så du opnår den bedste effekt og kvalitet. Med en skræddersyet brugerflade får du mulighed for at føre statistik over dine processer og opnå fuld overvågning af dine maskiner.

Med en automationsløsning, som denne, kan du:

✅  Reducere produktionsomkostningerne.
✅  Øge fleksibiliteten.
✅  Ensarte kvaliteten i produktionen.
✅  Opnå nemmere fejlfinding.
✅  Se status og opsamle nyttige data.

Vi er bevidste om, hvad et eventuelt stop i produktionen kan medføre. Derfor sørger vi for vedligehold og eventuel reparation af systemet, så din nedetid mindskes. Vi har flere års erfaring indenfor automation og SCADA-løsninger, hvormed vi kan udvikle og programmere den hele rette brugerflade efter dine behov. – Kun fantasien sætter grænser!

Hvad er SCADA?

SCADA står for ”System Control And Data Acquistion” og er et PC-system, der bruges til overvågning og styring af din produktion. Et SCADA-system kan beskrives som et visuelt overblik over dine anlæg, hvorfra du kan indhente nyttige data og fejlfinde på dine maskiner.

SCADA er en automationsløsning, der giver dig mulighed for at betjene dit anlæg elektronisk. Du kan dermed ændre de forskellige set-punkter og indstillinger for dit anlæg via systemet, hvilket giver dig en øget fleksibilitet og reaktionstid. Du kan tilmed oprette brugerlogins og tildele hvilke personer, som skal have adgang til udvalgte processer. På den måde sikrer du din produktion og får en fordeling af ansvarsområderne.

Læs mere om SCADA her. 

Få besked om fejl i anlægget og påmindelser om service

Med et SCADA-system har du mulighed for at føre status over din produktion og anlæg.
Dataopsamlingen giver dig mulighed for at analysere og optimere på dit energiforbrug, føre statistik over din produktion samt måle på hastigheder, flow og andre procesdata. Systemet kan registrere og påminde dig, når det er tid til service af dine maskiner.

Opstår fejl på dit anlæg, kan SCADA igangsætte en alarm, som giver dig direkte besked om hændelsen og årsagen. Den præcise melding gør, at du sparer tid på fejlfinding, da problemet hurtigt kan lokaliseres og udbedres. På den måde minimeres nedetiden, så dine anlæg hurtigt kan kører igen.

Få fuld styring og opsaml data over din produktion med et SCADA-system

Vi har mange års erfaring med skræddersyede SCADA-løsninger til industrien og står klar med ekspertrådgivning om automatisering af dine processer.

Du kan kontakte os på tlf. (+45) 75 64 18 99 eller via formularen her.

Anbefalede indlæg

Fordi du læste indlægget, tror vi at du kan lide disse indlæg.

Hvad er hybrid solceller

Hybrid solceller er blevet mere og mere populært igennem årene. Det er en god kilde til energi. Det er [...]

Læs mere
Udtalelse fra vores studiepraktikant, Mathias

Vores praktikant Mathias er under et praktikforløb hos os, og har i den anledning skrevet en udtalelse om sit [...]

Læs mere
Udtalelse fra vores studiepraktikant, Sarah

Vores praktikant Sarah er under et praktikforløb hos os, og har i den anledning skrevet en udtalelse om hendes [...]

Læs mere

Anbefalede indlæg

Fordi du læste indlægget, tror vi at du kan lide disse indlæg.