fbpx

Sådan vælger du varmepumpe montør

varmepumpe montering

Sådan vælger du varmepumpe montør

Sådan vælger du varmepumpe montør – hvad skal du være opmærksom på.

Er virksomheden VE-godkendt?

VE-Godkendt installatør er en certificering, for at vise at virksomheden har gennemgået en kvalificeret uddannelse, som er godkendt til en eller flere områder indenfor installeringen af vedvarende energiløsning.

Vælger du en VE-godkendt virksomhed til din installation af varmepumpe, bliver du som kunde dækket ind af brancheorganisati0onen TEKNIQ og deres garantiordning. Ydermere ved at vælge en VE-installatør, sikrer du at du får en fagmand specialiseret indenfor varmepumpeløsninger.

VS Automatic er specialuddannet og godkendt af Energistyrelsen til håndtering af opgaver indenfor vedvarende energi.

Læs om hvorfor du skal vælge VE-godkendt virksomhed: Hvorfor vælge en ve-installatør til at opsætte din varmepumpe i 2021

Er virksomheden KMO-godkendt?

Når du skal vælge varmepumpe montør er det vigtigt at du tjekker efter om din installatør er KMO-godkendt.

KMO-godkendt betyder at virksomheden er autoriseret indenfor arbejde med kølemidler, hvilket er en nødvendighed når man arbejder med varmepumper.

VS Automatic er KMO-godkendt montør, dette sikrer vores kunder tryghed og rigtig håndtering af kølemiddel, når vi udfører varmepumpe montering.

Husk det lovpligtige serviceeftersyn

En varmepumpe service er lovpligtigt. Der er derudover vigtigt, fordi varmepumpen er mekanisk elektronik, og skal derfor vedligeholdes for at køre optimalt. Varmepumpen er meget følsom og der skal derfor ikke ske mange udsving for at den ikke levere optimalt. For at varmepumpen skal levere optimalt hele tiden er det derfor vigtigt at overholde sin serviceaftale.

VS Automatic’s kvalificerede og uddannede montører kører ud til dig og hjælper med at installere den helt korrekte løsning og hjælper dig også med at overholde det lovpligtige eftersyn.

VS Automatic tilbyder autoriseret service, montage og reparation

Vores priser på både varmepumpen og installationen er yderst konkurrencedygtige, og vi fører de bedste varmepumpe mærker på markedet: Panasonic, Daikin og Mitsubishi. VS Automatic A/S er Panasonic Pro Partner – Det betyder, at vi lever op til en række høje krav inden for installation af varmepumper og ventilationsanlæg.

Det kræver en faguddannet montør at installere en varmepumpe, og vi har mange hænder til rådighed på tværs af vores 3 afdelinger. Det er lovpligtigt for flere af pumpetyperne, at de installeres af en professionel, da nogle skal kobles til vandforsyning og radiatorsystemerne. Vores autoriserede montører og rådgivere hjælper dig hele vejen med:

Autoriseret vejledning – Så du er sikret den mest optimale løsning til dine behov

  • Autoriseret montering, installation og tilslutning
  • Service (hvis du ønsker en årlig vedligeholdelsesaftale)
  • Energitilskud og håndværkerfradrag til varmepumper er noget vi kan søge for dig. (HUSK: man skal søge inden varmepumpen installeres)

Vi laver skræddersyede serviceaftaler og reparationer, så om du vil have monteret din første varmepumpe, vedligeholde din nuværende eller skifte til ny varmepumpe, så står vores professionelle team klar til at hjælpe dig.

Mangler du en varmepumpe?

Lad os hjælpe dig godt på vej.

Info@vs-automatic.dk

+45 75 64 18 99

Kontakt VS Automatic

Udfyld formularen herunder og vi vil vende tilbage til dig.

    HVAD HAR DU BRUG FOR?


    Anbefalede indlæg

    Fordi du læste indlægget, tror vi at du kan lide disse indlæg.