Content protected by Whocopied.me

Vi søger Value Chain Management Praktikant

Kontakt os i dag og bliv en del af teamet

Er du ved at tage en uddannelse i Value Chain Management, og vil du prøve din teoretiske viden af i praksis? VS-Automatic er i gang med en spændende udvikling og søger derfor en engageret praktikant til at hjælpe vores marketing afdeling.

Vi sørger altid for at planlægge dit praktikforløb, så det passer med hvad du ønsker af fremtidige jobs. Hvis du har andre ønsker end listet herunder, så tager vi gerne en snak om hvordan vi får det planlagt ind i dit praktikforløb. 

multimediedesigner praktikant
Praktik hos VS Automatic Emilie
"Min praktik hos VS Automatic har været god og lærerig. Jeg har arbejdet med mere flere forskellige selvvalgte spændende emner som SEO, Sociale medier, e-mail marketing og meget andet."
Emilie
PBA i E-handel
praktikant irith
"Overvejer du VS Automatic som din kommende praktikplads kan jeg varmt anbefale dem. Du møder en virksomhed der er investeret i deres praktikanter og vejledere som lytter til inputs og står til rådighed, hvis der er brug for det."
Irith
Professionsbachelor i e-handel
Josephine Bruun medarbejder billede
"Jeg har været utrolig glad for at være en del af teamet hos VS, det skyldes det gode arbejdsmiljø, da jeg har følt mig så velkommen og en del af teamet, og ikke bare som en praktikant, vi som praktikanter får mulighed for at deltage i alt hvad vi har lyst til."
Josephine
PBA E-handels praktikant

Dét siger tidligere praktikanter

Vi tror stærkt på udvikling. Derfor mener vi ligeledes at personer under uddannelse med deres nye viden kan være med til at udvikle marketingafdelingen og hele virksomheden. 

Med troen på dette, tager vi glædeligt mod praktikanter og forhåbentligt udvikler de sig i takt med virksomheden. 

Hvad vi tilbyder og forventer

I VS Automatic har vi stor fokus på medarbejdertrivsel og vægter det sociale engagement højt. Vi har et fleksibelt og åbent arbejdsmiljø, hvor vi har et godt samspil og sparring på tværs af organisationen. Og så er omgangstonen altid frisk og uformel – her er både plads til sort humor og ”far-jokes”.

Vi kan tilbyde dig

Personlige egenskaber

Din værktøjskasse

VS-Automatic har stor fokus på medarbejdertrivsel og vægter det sociale engagement højt. Vi har fleksibelt og åbent arbejdsmiljø. Derudover har vi et godt samspil og sparring på tværs af organisationen, hvor omgangstonen altid er frisk og uformel.

Som praktikant hos os vil du deltage i planlægning og strukturering af marketingplan og kunde og konkurrentanalyser. Ligeledes vil du være med til at styre projekter på tværs af virksomheden, og optimere kvalitetsstyringen. 

Du vil komme til at sætte dit eget præg på arbejdsopgaverne og i tæt samarbejde med dine kommende kollegaer skræddersy et bedst muligt praktikforløb.

Praktikforløbet er med en gennemsnitlig arbejdstid på 37,5 timer ugentligt, dog med mulighed for en ugentlig skrivedag. Periodens start tilrettelægges ud fra uddannelsen. 

Ansøg med det samme

Vi glæder os til at høre fra dig!

  Ansøgning (PDF) [maks. 2mb]

  CV (PDF) [maks. 2mb]  ✅ 4 måneders praktik (el. efter aftale) med plads til sjov og hygge 

  ✅ Mulighed for uddannelse via kurser

  ✅ Et godt kollegialt fællesskab

  ✅ Fleksible arbejdstimer

  ✅ Faste skrivedage  

  Yderligere information

  Arbejdssted:
  Ormhøjgårdvej 15, 8700 Horsens

  Send din ansøgning til: 

  Ved yderligere spørgsmål kontakt:
  CMO, Tim R. Hjortshøj                ☎️  (+45) 52 14 57 31

  Et kort uddrag af dine fordele hos os