Content protected by Whocopied.me
vs automatic kompetencer

Vi søger multimediedesigner praktikant

Kontakt os i dag og bliv en del af teamet

Til vores kontor i Horsens søger vi en ambitiøs multimediedesigner praktikant, der brænder for sit fag og som ønsker at bruge sin teoretiske viden i praksis.

multimediedesigner praktikant

Hvem kommer du til at arbejde med?

Du kommer til at arbejde sammen med andre personer, som er lige så passionerede for deres felt, som du er. Derudover kommer du til at være en del af en skarp marketingafdeling på 7 personer. Alle i afdelingen tror på den digitale udvikling og frihed under ansvar.

Du kan være den ottende holdspiller som ønsker at udvikle sine kompetencer og være med på et strategisk plan.

Med på rejsen har vi brug for DIG – som fx. kan højne vores placering på Google, gøre vores hjemmeside indbydende og intuitiv for vores besøgende, mm. 

Lyder det som sød musik i dine øre? Og kribler det i fingrene, når vi siger øget trafik til hjemmeside og skabelsen af et fængende online univers for EL rådgivning? Så er du havnet det helt rette sted!

Så er du havnet det helt rette sted!

Banner Marketing
Det jeg godt kan lide ved, at arbejde hos VS Automatic er, at der er plads til ens mening og holdninger, god jargon mellem kollagerne også frihed under ansvar.
Det jeg godt kan lide ved, at arbejde hos VS Automatic er, at der er plads til ens mening og holdninger, god jargon mellem kollagerne også frihed under ansvar.
Emma / Marketing & SoMe koordinator, ansat siden 2021
Læs mere

Du er med til at forme din praktik

Det handler om hvad du brænder for og hvilken vej du helst vil, du kan blandt andet arbejde med…

video og animation

Video, animation og billeder

Hvis du elsker at udorme storyboards og bringe billeder til livs. 

adobe premiere pro ikon
adobe photoshop ikon
adobe after effects ikon

Eksempler på arbejdsopgaver

Video er en kæmpe verden for sig, ved os har du mulighed for at udforske det du ønsker og dygtiggøre dig inden for dit felt.

Se vores tidligere arbejde via vores Youtube kanal her. 

web kodning ux ui

UX/UI, webdesign og kodning

Hvis du elsker at kode, nytænke og altid indtænke slutbrugeren.

wordpress ikon
adobe illustrator ikon
woocommerce ikon

Eksempler på programmer/software

UX og UI er essentielt fokusområde for os i marketingafdelingen, så vores besøgende nemt og hurtigt kan navigere rundt i vores hjemmeside. 

En af vores seneste tiltag er vores online booking system her.

Hvad vi tilbyder og forventer

I VS Automatic har vi stor fokus på medarbejdertrivsel og vægter det sociale engagement højt. Vi har et fleksibelt og åbent arbejdsmiljø, hvor vi har et godt samspil og sparring på tværs af organisationen. Og så er omgangstonen altid frisk og uformel – her er både plads til sort humor og ”far-jokes”.

Vi kan tilbyde dig

Personlige egenskaber

Din værktøjskasse

Som ansat i VS Automatic får du tid og mulighed til faglig fordybelse og udvikling indenfor dit felt. Du vil blive en del af vores marketingteam, hvor du dagligt vil arbejde tæt sammen med dine kollegaer. Du vil opleve et miljø, hvor humøret er højt og lysten til at sparre omkring opgaver er i fokus. Vi er opmærksomme på vores individuelle fordele og begrænsninger, så vi kan spille hinanden gode og arbejde målrettet og struktureret. På den måde kommer vi stærkest i mål – og vi krydser altid målstregen sammen!

kristian multimediedesign praktikant
"Jeg har følt mig velkommen hos VS-Automatic lige fra den første dag, hvor jeg har været på lige fod med resten af marketingteamet. Jeg har været med til møder, hvor mine input er blevet taget med i overvejelserne, hvilket også har forbedret mine evner til at arbejde i teams."
Kristian
Multimediedesign praktikant
david multimediedesign praktikant
"Jeg er rigtig glad for at jeg valgte VS Automatic som min praktik virksomhed, fordi den har givet mig stort indblik og mange nye kompetencer inden for udvikling af digitale Frontend løsninger, udarbejdning af visuel content og indsigt i hvordan et firma med et fysisk produkt markedsføre det digitalt."
David
Multimediedesign praktikant
sophie multimediedesign praktikant
"Fra første dag, i min praktik periode, er jeg blevet taget godt imod af Tim og Trine som hører til i marketing afdelingen hos VS Automatic. Der har været en god balance i arbejdet i forhold til sjov og seriøst arbejde."
Sophie
Multimediedesign praktikant

Dét siger tidligere praktikanter

Som du muligvis har læst dig til igennem jobstillingen ovenover, så tror vi stærkt på udvikling. Derfor mener vi ligeledes at personer under uddannelse med deres nye viden kan være med til at udvikle marketingafdelingen og hele virksomheden. 

Med troen på dette, tager vi glædeligt mod praktikanter og forhåbentligt udvikler de sig i takt med virksomheden. 

Ansøg med det samme

Vi glæder os til at høre fra dig!

  Ansøgning (PDF) [maks. 2mb]

  CV (PDF) [maks. 2mb]  ✅ 4 måneders praktik (el. efter aftale) med plads til sjov og hygge 

  ✅ Mulighed for uddannelse via kurser

  ✅ Et godt kollegialt fællesskab

  ✅ Fleksible arbejdstimer

  ✅ Faste skrivedage  

  Yderligere information

  Arbejdssted:
  Ormhøjgårdvej 15, 8700 Horsens

  Ved yderligere spørgsmål kontakt:
  CMO, Tim R. Hjortshøj                ☎️  (+45) 52 14 57 31

  Et kort uddrag af dine fordele hos os