Panasonic varmepumpe

PANASONIC VARMEPUMPE EN AF MARKEDETS MEST EFFEKTIVE VARMEPUMPER

Panasonic Varmepumpe

Panasonic tilbyder luft til luft varmepumper der giver den bedste komfort og en effektiv måde at holde et lavt energiforbrug. Panasonics luft til luft varmepumpe giver dig muligheden for både at benytte sig af varme- og nedkøling.Panasonics miljøvenlige klimaanlæg får du muligheden for at styre din varmepumpe igennem din smartphone, tablet eller computer, så der altid er den ønsket temperatur i rummet.

Panasonic Flagship HZ25UKE

Energieffektiv og Miljørigtig varmepumpe

Panasonic Flagship HZ25UKE er på baggrund af dens ydeevne og et af markedets mest energieffektive varmepumper, Panasonics bedst sælgende model.

Panasonic Flagship HZ25UKE varmepumpe benytter sig af Nanoe™ X luftrensningssystem. Denne nanoteknologi fjerner lugt og begrænser spredningen af mug og bakterier. Desuden modvirker og begrænser systemet pollen og andre allergener i indendørsklimaet. Dette er medvirkende til effektivt at opretholde et behageligt indeklima.

Fordele ved luft til luft varmepumpe

Med en luft til luft varmepumpe sparer du ikke kun penge på varmeregningen, du er med til at reducerer CO2-udslippet og giver dig et sundt og frisk indeklima.

En luft til luft varmepumpe er billig i drift og kan bruges overalt – Traditionelt er varmepumpen blevet brugt i el-opvarmede sommerhuse, men kan i dag benyttes alle steder fra kontoret, garagen og ikke mindst boligen.

En varmepumpe vil ydermere give dig muligheden for komfort året rundt. En varmepumpe er ikke kun en opvarmnings kilde, den giver dig også muligheden for at benytte det som et køleanlæg.

X