ER DU VORES NYE LÆRLING I VS AUTOMATIC A/S

Vi tager ikke nye lærlinge før sommeren 2019.

Vi kan tilbyde en SPÆNDENDE OG UDFORDRENDE LÆREPLADS

Holder du af en alsidig hverdag med varierede opgaver inden el-verdenen i tæt samarbejde med kunderne og kollegaer? Og vil du være en del af et stærkt team af kollegaer i en stor og moderne virksomhed med stort socialt engagement og fokus på medarbejdertrivsel?

En læreplads for dig der VIL lære

Vi søger en lærling som drømmer om at blive udfordret, har flair og interesse for faget, og som vil være med hvor det er sjovt. Du skal have gennemført
grundforløbet og være klar til at starte i lære.

Du trives i en travl hverdag med afvekslende opgaver, og brænder for at løse både store og små opgaver. Du er selvstændig, stabil, fleksibel, har gode samarbejdsevner og ønsker at lære så meget som muligt.

Jobbeskrivelse

Du skal primært beskæftige dig med service, installation, reparationer, test- og fejlfindingsopgaver samt arbejde med tavlebygning. Hos os får du mulighed for at prøve kræfter af i alle vores afdelinger, så du kan blive klogere på, hvilken retning du skal tone din uddannelse i.
Du vil blive tilknyttet en svend under hele din uddannelse og blive en del af et skarpt team, bestående af de øvrige elektrikere og montører.

Du får mere end du forventer

Vi tilbyder dig et spændende og udfordrende job med gode muligheder for faglig udvikling samt personlig udvikling. Herudover får du:

  • Sundhedsforsikring (efter 3 måneders ansættelse)
  • Flex- og pensionsordning
  • Personalegoder

VS-AUTOMATIC har stor fokus på medarbejdertrivsel og vægter det sociale engagement højt. Vi har et fleksibelt og åbent arbejdsmiljø. Derudover har vi et godt samspil og sparring på tværs af organisationen, hvor omgangstonen altid frisk og uformel.

Hvis du kan se muligheder og udfordringer i at arbejde hos en af Danmarks stærkeste el- og energiinstallatører, så send din ansøgning snarest muligt til job@vs-automatic.dk Att. Claudia Pillon

Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte HR-Chef Claudia Pillon på tlf: 5214 5764

Vi glæder os til at byde dig velkommen til VS Automatic teamet.

VS AUTOMATIC A/S er ikke blot den lokale elinstallatør. Vi er Østjyllands TS-Center. Virksomhedens hovedaktiviteter er automation, industriautomatik, industri- og bolig-installation. Kvalitet, service og høj faglighed er vigtige nøgleord i virksomheden. Virksomheden har mange års erfaring med professionelle el-, automationsløsninger. Den har tætte relationer lokalt til både privat og erhverv. Virksomheden har bevist at den er en troværdig samarbejdspartner.

DIBS - Payments made easy