LEDIGE JOBS HOS VS AUTOMATIC

– JOB SOM ELEKTRIKER, MONTØR, TEKNIKER EL. EL-INSTALLATØR

Vi søger nye medarbejdere. Søger du job som elektriker, job som industri-elektriker eller job som alarmtekniker i Horsens og omegn (østjylland), så er du havnet rette sted.

Hos VS Automatic er vi specialister på en lang række områder. Vores medarbejdere er bl.a. dygtige elektrikere, industri elektrikere, el teknikere, montører og programmører.

Vi er en moderne og dynamisk virksomhed, hvor alle medarbejdere har stor indflydelse på arbejdsdagen. En virksomhed med uformel omgangstone, hvor alle respekterer hinandens forskelligheder, hvor vi vægter godt samarbejde og personlige relationer højt mellem alle organisationens faggrupper og hvor gode medarbejderforhold, sikkerhed og sundhed vægtes højt.

Ledige jobs:

Firmaprofil

VS AUTOMATIC A/S er ikke blot den lokale elinstallatør. Vi er Østjyllands TS-Center. Virksomhedens hovedaktiviteter er automation, industriautomatik, industri- og bolig-installation.

Kvalitet, service og høj faglighed er vigtige nøgleord i virksomheden. Virksomheden har mange års erfaring med professionelle el-, automationsløsninger. Den har tætte relationer lokalt til både privat og erhverv. Virksomheden har bevist at den er en troværdig samarbejdspartner.

Hold dig opdateret om ledige stillinger:

Følg os på Facebook

DIBS - Payments made easy