HJ VALEUR (FUSIONERET MED VS AUTOMATIC)

 

Vi går langt for vore kunder, og holder hvad vi lover

Kvalitet, service og høj faglighed er vigtige nøgleord for os. Vi har meget tætte og langvarige relationer til både privat- og erhvervskunder. Du kan altid stole på et veludført arbejdet, der virker.

Vi spænder meget bredt og er stærke på alt fra klassiske el installationer til store komplekse installationer som f.eks. industriautomatik. Vi arbejder med alle slags elinstallationer, herunder rådgivning om alternativ energi, el-syn, sikring og overvågning. Desuden har vi en stor viden og kompetence inden for landbruget, som bliver serviceret med rådgivning og reparationer af diverse anlæg.

HJ Valeur har eksisteret i 50 år og har gennem tiden udviklet sig, til idag at beskæftige 25 medarbejdere, der på tværs af generationer og erfaringer udgør et stærkt team som dækker et stort geografisk område med udgangspunkt fra Østbirk, Skanderborg og Hovedgård.

El-salg

Hos HJ Valeur finder du din lokale El-salg butik, hvor du finder et stort udvalg af hårde hvidevarer og el-apparater af højeste kvalitet. Vi hjælper dig gerne med levering, tilslutning og bortskaffelse af de gamle hvidevarer, ligesom vi også reparerer dine hvidevarer.

Hvis vi ikke har den ønskede vare på lager, kan vi skaffe den hjem i løbet af ganske få dage. Udover hårde hvidevarer finder du også, en masse spændende brugskunst og andre lækre ting til hjemmet eller dig selv, i butikken. Vi forhandler blandt andet Green Gate, House Doctor samt mange andre kendte mærker.

HJ Valeur og VS Automatic fusionerede tilbage i Januar 16, men har stadig beholdt de gamle domiciler i lokalområderne.

DIBS - Payments made easy