EL-installatør og elektriker i Horsens og omegn

 

Hos VS Automatic A/S i Horsens sælger vi el-installationer til både private og erhverv. Til private leverer vi alt lige fra lys i køkkenet og stikkontakter til installationer af varmepumper og solceller. Og til erhvervslivet er vi især specialiserede inden for automation og energioptimering. Vi har i alt 3 afdelinger – Horsens, Hovedgård og Østbirk.

 

Specialiserede elektrikere hjælper dig

Dygtige elektrikere står altid klar til at hjælpe dig med dine konkrete el-opgaver.

Vi holder os hele tiden opdateret inden for el-området gennem kurser og efteruddannelse. Og vi sørger for at ansætte de rette elektrikere, installatører og programmører med den nødvendige viden og erfaring.

På den måde får du altid de bedste el-installationer, når du handler hos os.

Kvalificeret el-rådgivning

Det gavner hverken dig eller os, hvis valget af el-løsning ikke er tip-top inden installationen.

Derfor er det vigtigt, at du får den rette rådgivning inden et køb. Vi giver os god tid til at sætte os ind i din situation, så du får den løsning, du har brug for.

Skal du for eksempel have installeret en varmepumpe i hjemmet, ser vi blandt andet på dit hus størrelse. Og vi lytter til dine ønsker i forhold til, hvad en varmepumpe skal kunne gøre for dig. Det giver os nemlig mulighed for at vælge den pumpe, som passer bedst til dine behov.

Ingen el-opgaver er for store eller for små

Når du ringer til os, ringer du ikke forgæves. Vores elektrikere rykker ud på alle typer opgaver. Lige fra opgaven, der tager et kvarter, til opgaver, der tager flere uger eller måneder.

Ring til os på 75 64 18 99. Vi er klar ved telefonen.

Vi læser også mails. Skriv til os på info@vs-automatic.dk.

El salg i Horsens og Østbirk

Du finder os flere steder på landkortet.

Vi har en stor afdeling i Horsens på Ormhøjgårdvej 15, hvor vores elektrikere, installatører og programmører dagligt arbejder og kører ud til kunder i hele landet.

Herudover kan du finde vores El Salg butik i Østbirk på Ryvej 8A, hvor vi har et stort udvalg af hårde hvidevare, lamper og elektronik.

Automation og el-løsninger til virksomheder

Med mange år på bagen har vi opbygget et stort knowhow på motion- og servosystemer. Og vi har stor erfaring inden for programmering af avancerede PLC styringer, robotanlæg, skærmbetjeninger (HMI), SCADA systemer og systemer til opsamling af produktionsdata. Og meget mere.

Alle programmer og styringssystemer bliver testet med simuleringsværktøjer, inden de sættes i drift. Det betyder, at indkøringstiden hos jer minimeres og eventuelle fejlmeldinger holdes på et minimum.

Klik her og se, hvordan Arla fik et nyt dataopsamlingssystem

Installationsafdeling

Da vi har vores egen installationsafdeling, kan vi desuden tilbyde dig industriservice, el-installationer, kameraovervågning, alarm-systemer med mere.

Vi har også stor erfaring inden for energioptimering til både private og erhverv.

DIBS - Payments made easy