Blue Install Horsens – vi er din rådgivende installatør

VS Automatic er din blue install rådgivende installatør og elektriker i Horsens og i vores afdelinger i Hovedgård og Østbirk.

Hvad betyder Blue install rådgivende installatør?

Blue install betyder kvalitet i både håndværk, service og materialer. Som blue install installatør skal vi leve op til en række krav angående uddannelse, sikring af kvalitet og serviceniveau, som alle skal imødekommes.

Blue install samarbejder med Solar, som er en af Danmarks største leverandører af kvalitetssikrede el-produkter af enhver art.

Derfor er Blue install en form for kvalitetsstempel, som sikrer dig som kunde, at du får branchens bedste rådgivning fulgt op af autoriseret og effektivt installationsarbejde – altid af højeste kvalitet.

Vi tilbyder autoriseret rådgivning og installation til private og virksomheder

Uanset om du mangler hjælp til elinstallationer som privat person eller erhvervsmand, så er det altid bedst at få kvalificeret rådgivning.

Vi har mange gange været med til at styrke både privatpersoners og virksomheders økonomi, effektivitet, sikkerhed og trivsel ved at tænke ud af boksen og kombinere installationsløsninger og -typer, bl.a. når det drejer sig om belysning, varmekilder (eks. varmepumper), klimaanlæg, og sikring (eks. videoovervågning) og ikke mindst inden for automation. Vi kan sætte det hele sammen til en intelligent løsning, hvor vi især fokuserer på energioptimering og brugervenlighed.

Se blue install-filmen om energioptimering, som vi udførte for Caripo biler i Horsens

Vi lever af at have tilfredse kunder, så du kan altid forvente professionel service og rådgivning og ikke mindst konkurrencedygtige priser hos os.

Kontakt os uforpligtende hvis du har spørgsmål til en løsning, eller hvis du ønsker et tilbud eller en pris på en opgave.

Du kan se vores referencer her.

DIBS - Payments made easy