VS Automatic

Afspil video

VS-Automatic Dit elfirma

Hos VS Automatic A/S i Horsens vil vi være dit foretrukne elfirma. Vi sælger  el-installationer til både private og erhverv. Til private leverer vi alt lige fra lys i køkkenet og stikkontakter til installationer af varmepumper og solceller. Og til erhvervslivet er vi især specialiserede inden for automation og energioptimering. Vi har i alt 3 afdelinger – Horsens, Hovedgård og Østbirk.

Præcision

Detaljen er altid vigtig for os, og vi stopper ikke før du er tilfreds med os

Vi er anerkendte

Panasonic Pro Partner, TS-gruppen, Blue Install Horsens og CSR-mærket

20 års erfaring

VS-Automatic har mange års erfaring, og står altid klar til at hjælpe dig

Dansk håndværk

Vi er stolte af at være en del af lokalsamfundet og godt dansk håndværk

Specialiserede elektrikere hjælper dig

Dygtige elektrikere står altid klar til at hjælpe dig med dine konkrete el-opgaver.

Vi holder os hele tiden opdateret inden for el-området gennem kurser og efteruddannelse. Og vi sørger for at ansætte de rette elektrikere, installatører og programmører med den nødvendige viden og erfaring.

På den måde får du altid de bedste el-installationer, når du handler hos os.

Kvalificeret rådgivning fra dit elfirma

Det gavner hverken dig eller os, hvis valget af el-løsning ikke er tip-top inden installationen.

Derfor er det vigtigt, at du får den rette rådgivning inden et køb. Vi giver os god tid til at sætte os ind i din situation, så du får den løsning, du har brug for.

Skal du for eksempel have installeret en varmepumpe i hjemmet, ser vi blandt andet på dit hus størrelse. Og vi lytter til dine ønsker i forhold til, hvad en varmepumpe skal kunne gøre for dig. Det giver os nemlig mulighed for at vælge den pumpe, som passer bedst til dine behov.

Automation og el-løsninger til virksomheder

Med mange år på bagen, som elfirma, har vi opbygget et stort knowhow på motion- og servosystemer. Og vi har stor erfaring inden for programmering af avancerede PLC styringer, robotanlæg, skærmbetjeninger (HMI), SCADA systemer og systemer til opsamling af produktionsdata. Og meget mere.

Alle programmer og styringssystemer bliver testet med simuleringsværktøjer, inden de sættes i drift. Det betyder, at indkøringstiden hos jer minimeres og eventuelle fejlmeldinger holdes på et minimum.

Installationsafdeling

Da vi har vores egen installationsafdeling, kan vi desuden tilbyde dig industriservice, el-installationer, kameraovervågning, alarm-systemer med mere.

Vi har også stor erfaring inden for energioptimering til både private og erhverv.

TS-GRUPPEN

I TS-gruppen har vi ansat en fælles TS-energikonsulent, der er uddannet energiteknolog. Samtidig uddanner vi lokale TS-energiXperter i alle vore over 40 lokale TS-centre. På den måde sikrer, vi at alle vores kunder altid har adgang til helt opdaterede kompetencer inden for energioptimering.

Blue Install Horsens

Blue install betyder kvalitet i både håndværk, service og materialer. Som blue install installatør skal vi leve op til en række krav angående uddannelse, sikring af kvalitet og serviceniveau, som alle skal imødekommes.

Panasonic Pro Partner

Det betyder at vi lever op til en række høje krav inden for installation af varmepumper og ventilationsanlæg! Som Panasonic Pro Partner kan du regne med at vi leverer kvalitetsløsninger og KUN leverer de bedste produkter og løsninger til dig og dine behov.

Ansvarlig virksomhed

 VS Automatic er netop blevet tildelt Horsens Alliancens CSR-mærke, for socialt ansvarlige virksomheder. CSR-mærket gives til virksomheder, som løfter et lokalt socialt ansvar.

Ejerne

Torben Steffensen

Ejer

Niels Valeur

Ejer