fbpx

Ny dataopsamling til Arla

Ny dataopsamling til Arla

Ny dataopsamling til Arla.

Ny dataopsamling til Arla – Den rådgivende installatør har udskiftet vores hidtidige system til opsamling af data fra kølelager og processer med et nyt program til datafangst og overvågning. Derved kan vi kontrollere status, og vi får en alarm, hvis temperaturen eller fugtigheden stiger eller falder for meget.

”Det er vigtigt for os at styre processen præcist for at undgå mange produkter, skal kasseres. Samtidig kan vi over for embedslægen synliggøre vores egenkontrol. Et system til dataopsamling giver mulighed for at få en hurtig alarmering ved driftsforstyrrelser, fordi der kan indbygges forskellige alarmgrænser, som enten giver alarm på skærmen eller telefonisk. Systemet giver mulighed for at gå tilbage i tiden, hvis der opstår kvalitets- problemer, så man kan se under hvilke forhold, produktionen er sket”.

Den rådgivende installatør var god til at lytte til alle parter

”Vi valgte den rådgivende installatør til opgaven, fordi deres folk kendte vores pc’er i forvejen. Den rådgivende installatør har gennem hele processen været gode til at spørge, hvordan vi ville forestillede os systemet og udvikle tests, inden de gik videre med udviklingen. Det betyder, at vi nu står med et system, som vi er tilfredse med. Et system, hvor både teknik og produktion har fået deres ønsker opfyldt. Det er ikke mindst vigtigt for slutbrugerne.”

”Vi havde sammensat en lille udviklingsgruppe af både teknikfolk og procesfolk. Den rådgivende installatør har været gode til at styre, at alle fik lov at give deres mening til kende.” De to grupper medarbejdere har forskellige tilgange til anlægget. I produktionen har man fokus på dokumentation og kontrol, mens det tekniske personale bruger anlægget til fejlfinding og kontrol på det elektriske og mekaniske udstyr.”

”Sidst men ikke mindst, er det vigtigt for os, at installatøren i hele processen har holdt sig inden for budgetrammen, så økonomien i projektet er i orden.”

Kontakt os og hør mere om systemer til dataopsamling.

Ønsker du rådgivning?

Lad os hjælpe dig godt på vej.

Info@vs-automatic.dk

+45 75 64 18 99

Kontakt VS Automatic

Udfyld formularen herunder og vi vil vende tilbage til dig.

Anbefalede indlæg

Fordi du læste indlægget, tror vi at du kan lide disse indlæg.

Hvad er hybrid solceller

Hybrid solceller er blevet mere og mere populært igennem årene. Det er en god kilde til energi. Det er [...]

Læs mere
Udtalelse fra vores studiepraktikant, Mathias

Vores praktikant Mathias er under et praktikforløb hos os, og har i den anledning skrevet en udtalelse om sit [...]

Læs mere
Udtalelse fra vores studiepraktikant, Sarah

Vores praktikant Sarah er under et praktikforløb hos os, og har i den anledning skrevet en udtalelse om hendes [...]

Læs mere

Anbefalede indlæg

Fordi du læste indlægget, tror vi at du kan lide disse indlæg.