Content protected by Whocopied.me
mobilordre

Mobilordre hos VS Automatic

 

VS Automatic er en virksomhed i konstant udvikling og har en drivkraft for at blive digitaliseret, så meget som overhovedet muligt. Derfor har vi valgt at anvende softwaren Mobilordre til at tidsregistrere og sende fakturaer ud.

Denne software har gjort processen i vores arbejde nemmere og mere gnidningsfrit. Ved at anvende dette håndteringssystem, har samspillet mellem kunde, installatør og kontoret forbedret sig markant. Hvilket betyder at mange arbejdsområder bliver håndteret tæt på fejlfrit.

Vi har inden implementeringen af Mobilordre udarbejdet en cost-benefit analyse af vores behov for et digitalt tidsregistrerings system. Ved denne analyse kunne se se at der vil være store økonomiske besparelser. Allerede det første år vil der være en besparelse på 500.000,- hvilket også indebærer “opstarts-vanskeligheder”.

Sådan anvender vi Mobilordre hos VS Automatic

  • Afsendelse af faktura hurtig, ingen “glemt” faktura.
  • Mindre kørsel med kørselsanvisning og kommentarer, hvis de skal have specielle materialer med fra lageret.
  • Gør vores arbejde mere fleksibelt.

Hvem er Mobilordre?

Mobilordre er en virksomhed der har udviklet et håndteringssystem som i den grad kan anvendes af virksomheder der har opgaver der skal håndteres
ude ved en kunde, samt når der skal udarbejdes administrative opgaver på kontoret. Her kan det eksempelvis være håndværkere eller andre i service branchen.

Mobilordre lytter til brugernes behov og ud fra disse behov opretter de funktioner som den enkelte virksomhed har brug for.
Dette er en af grundende til at vi har været glade for at anvende mobilordre, de har kunne afhjælpe vores udfordringer ved at skræddersy systemet til netop vores behov.

De vil gerne hjælpe virksomheder med at digitalisere sig igennem håndtering af digitale tidsregistreringer og dokumentationer og herigennem have mere tid
til at få virksomheden til at tjene flere penge. Da vækst er en forudsætning for virksomhedens eksistens. Derudover er det nemt og sikkert at komme i gang.

Man skal blot vælge sin pakke – registrere sig – modtage en email – og så er du i gang.

Læs mere her: https://mobilordre.dk/