Mitsubishi varmepumpe HERO farvevarianter

Mitsubishi varmepumpe

Mitsubishi varmepumpe en af markedets bedste varmepumper. Mitsubishi electric har som de førende indenfor varmepumpeteknologi mange års erfaring med varmepumper i høj kvalitet.
De er derfor nogle af de mest solgte i hele norden. De laver varmepumper til både erhverv, industri og privat.

Mitsubishi Electrics går meget op i at deres udvikling og produktion produceres på egne fabrikker med fokus på at have konstant overvågning af deres kvalitet.
Dette medfølger deres garanti for den højeste kvalitet. Den høje kvalitet er samtidig med til at optimere teknologiske produkter til at levere den højeste ydeevne.

Med en varmepumpe fra Mitsubishi kan du forvente en helt unik varmeløsning med et moderne design og en lang levetid.
Mitsubishi er med til at sikrer at udgifterne til varme eller køling reduceres i mange år fremtiden.

Mitsubishi varmepumpe

Mitsubishi varmepumpe luft til luft er specialdesignet til klimaforhold primært i nordiske lande. Varmepumpen er nem at installere og vil give dig et indeklima som er sundt og tør på den helt rigtige måde. Når du skifter din varmekilde ud fra eksempelvis et oliefyr eller andet vil der være store besparelser på din regning.
Når du laver en sådan udskiftning vil der også være håndværkerfradrag.

Enkelt forklaret, så virker en varmepumpe luft til luft ved at optage varmeenergi fra udeluften, som omdannes til enten varm- eller kold luft. Optagelsen af varmeenergi fungerer ved at det cirkulerende kølemiddel skiftevis fordamper og kondenserer, hvor varmen efterfølgende kan fordeles i huset. Luft til luft varmepumpen kan bruges både til nedkøling og opvarmning af din lejlighed, dit sommerhus eller som supplement til opvarmning af dit hus, men den kan ikke varme dit brugsvand op, her skal man benytte en luft til vand varmepumpe som via gulvvarme kan opvarme din bolig og levere varmt vand i hanerne.

Mitsubishi HERO

Miljøvenlig og energibesparende varmepumpe
Mitsubishi HERO er en fremtidssikret varmeløsning som har en lang levetid.

Mitsubishi HERO er installeret med advanceret teknologi, som scanner og lærer helt af sig selv hvilke dele af rummet der bliver mest benyttet. Varmepumpen vil justere sig selv, så der bliver spredt varme eller køling til de steder hvor den ser det største behov.

Varmepumpen kan styres via en gratis app, som giver mulighed for selvstyring hvor end man befinder sig i huset.

HERO er høj på energieffektiviseret og med energimærket A+++.

Fordele ved luft til luft varmepumpe

Du kan med en luft til luft varmepumpe formindske din varmeragning. Derudover er du med til at skabe et mere miljøbevidst valg i forhold til din varmekilde i dit hjem, virksomhed eller industri. Varmepumper er med til at reducere CO2-udslippet hvilket giver dig et frisk og sundt indeklima.

Mitsubishi er miljøvenlig med R32 kølemiddel, dette giver et trygt valg som er med til at mindske energiomkostningerne. Kølemidlet er i modsætningen til tidligere kølemidler ikke skadeligt for ozonlaget, R32 er godt for miljøet og energieffektivt.

    HVAD HAR DU BRUG FOR?


    Mitsubishi varmepumpe HERO Rubin rød produktdelar