Mitsubishi varmepumpe HERO farvevarianter

Mitsubishi varmepumpe

Mitsubishi varmepumpe en af markedets bedste varmepumper. Mitsubishi electric har som de førende indenfor varmepumpeteknologi mange ürs erfaring med varmepumper i høj kvalitet.
De er derfor nogle af de mest solgte i hele norden. De laver varmepumper til bĂĽde erhverv, industri og privat.

Mitsubishi Electrics gĂĽr meget op i at deres udvikling og produktion produceres pĂĽ egne fabrikker med fokus pĂĽ at have konstant overvĂĽgning af deres kvalitet.
Dette medfølger deres garanti for den højeste kvalitet. Den høje kvalitet er samtidig med til at optimere teknologiske produkter til at levere den højeste ydeevne.

Med en varmepumpe fra Mitsubishi kan du forvente en helt unik varmeløsning med et moderne design og en lang levetid.
Mitsubishi er med til at sikrer at udgifterne til varme eller køling reduceres i mange ür fremtiden.

Mitsubishi varmepumpe

Mitsubishi varmepumpe luft til luft er specialdesignet til klimaforhold primÌrt i nordiske lande. Varmepumpen er nem at installere og vil give dig et indeklima som er sundt og tør pü den helt rigtige müde. Nür du skifter din varmekilde ud fra eksempelvis et oliefyr eller andet vil der vÌre store besparelser pü din regning.
NĂĽr du laver en sĂĽdan udskiftning vil der ogsĂĽ vĂŚre hĂĽndvĂŚrkerfradrag.

Enkelt forklaret, sü virker en varmepumpe luft til luft ved at optage varmeenergi fra udeluften, som omdannes til enten varm- eller kold luft. Optagelsen af varmeenergi fungerer ved at det cirkulerende kølemiddel skiftevis fordamper og kondenserer, hvor varmen efterfølgende kan fordeles i huset. Luft til luft varmepumpen kan bruges büde til nedkøling og opvarmning af din lejlighed, dit sommerhus eller som supplement til opvarmning af dit hus, men den kan ikke varme dit brugsvand op, her skal man benytte en luft til vand varmepumpe som via gulvvarme kan opvarme din bolig og levere varmt vand i hanerne.

    HVAD HAR DU BRUG FOR?