fbpx

Mersalg med lys

loft lamper

Den rigtige belysning

Den helt rigtige belysning i butikken er med til at understrege konceptet og sælge varen – mersalg med lys.
For lavt til loftet kan ofte give store udfordringer mht. den korrekte og mest behagelige belysning. Derfor valgte en rådgivende installatør, at opsætte 114 stk. Milano-spot med 35W, i stadet for 70W i Kop & Kande butikken i Aalborg. Det sparer både meget på elforbruget og får butikken til at virke som en enhed, hvor lys og lokalet bliver harmonisk.

“Vi er rigtig glade for det nye lysanlæg. Ikke kun fordi vi sparer strøm, men lyset falder godt og naturligt ind i butiksindretningen. Lamperne kan drejes og flyttes, hvilket giver stor fleksibilitet, når vi får nye varer og ændrer på vores udstilling. Det er også en kæmpe fordel, at vi kan placere strømudtag i skinnerne i loftet, så vi slipper for at have forlængerledninger liggende hen over gulvet til gene for kunderne,” fortæller indehaveren af Kop & Kande Freddy Larsen.

Facaden er reklame

De fleste butikker har tænkt belysning ind i deres områder, og ejerne er klar over, hvor vigtigt det rigtige lys er, når de står med en kunde. Både for at yde produktet retfærdighed og gøre kunden godt tilpas i butikken. Desuden udgør butiksvinduer og facader en væsentlig del af gadebilledet. En spændende facade belysning er med til at gøre god reklame for butikken – også efter lukketid. Derved kan man opnå mersalg med lys.

Mangler du bedre lys?

Lad os hjælpe dig godt på vej.

Info@vs-automatic.dk

+45 75 64 18 99

Kontakt VS Automatic

Udfyld formularen herunder og vi vil vende tilbage til dig.

    HVAD HAR DU BRUG FOR?


    Skriv et svar