fbpx

Mersalg med lys

mersalg-med-lys

Den rigtige belysning

Den helt rigtige belysning i butikken er med til at understrege konceptet og sælge varen – mersalg med lys.

For lavt til loftet kan ofte give store udfordringer mht. den korrekte og mest behagelige belysning. Derfor valgte en rådgivende installatør at opsætte 114 stk. Milano-spot med 35W, i stedet for 70W i Kop & Kande butikken i Aalborg. Det sparer både meget på elforbruget, og får butikken til at virke som en enhed, hvor lys og lokalet bliver harmonisk.

“Vi er rigtig glade for det nye lysanlæg. Ikke kun fordi vi sparer strøm, men lyset falder godt og naturligt ind i butiksindretningen. Lamperne kan drejes og flyttes, hvilket giver stor fleksibilitet, når vi får nye varer og ændrer på vores udstilling. Det er også en kæmpe fordel, at vi kan placere strømudtag i skinnerne i loftet, så vi slipper for at have forlængerledninger liggende hen over gulvet til gene for kunderne,” fortæller indehaveren af Kop & Kande Freddy Larsen.

Facaden er reklame

De fleste butikker har tænkt belysning ind i deres områder, og ejerne er klar over, hvor vigtigt det rigtige lys er. Både for at yde produktet retfærdighed, men også for at gøre kunden godt tilpas i butikken. Desuden udgør butiksvinduer og facader en væsentlig del af gadebilledet. En spændende facade belysning er med til at gøre god reklame for butikken – også efter lukketid. Derved kan du opnå mersalg med lys.

Mangler du bedre lys?

Lad os hjælpe dig godt på vej.

Info@vs-automatic.dk

+45 75 64 18 99

Book din tid her.

Skriv et svar