fbpx

Luca skiftede til en luft til vand varmepumpe

Luca skiftede til en luft til vand varmepumpe

Vedligeholdelsesfri og miljøvenlig energiforsyning samt faglig og god service afgjorde valget af en luft til vand varmepumpe.

Vi besøger Luca, der bor i et hyggeligt hus Østbirk. Luca fortæller: ”Da jeg købte huset i december 2019 var det et oliefyr, der varmede huset op. Det ville jeg gerne lidt væk fra – både af miljømæssige årsager, men også fordi man løbende skal holde øje med olien. Desuden vil jeg gerne støtte lokalt, så jeg kontaktede VS Automatic for at høre, om en varmepumpe kunne opfylde mine ønsker.

Luca oplevede vigtigheden af den gode dialog og service

Luca viser os vej ud til varmepumpen, der står bag døren i entréen og uddyber:

”Jeg havde en god snak med Kasper Steffensen, der spurgte ind til husets størrelse og mine ønsker til en ny varmekilde. Vi blev enige om, at en luft til vand varmepumpe ville matche mit behov og den blev fint installeret. Det viste sig dog, at varmepumpen slog relæet fra, da der blev hård frost. Kasper kom ud – en søndag faktisk – og undersøgte det. Årsagen var, at mine sikringer ikke var store nok, så Kasper fik det ordnet med det samme.”

Siden da har varmepumpen kørt perfekt. Som Luca siger: ”Det spiller bare! Jeg er meget tilfreds – både med varmen i huset og selve varmepumpen.”

Denne varmepumpemodel valgte Luca: Panasonic All in one 5kw.

Årlig varmepumpeservice booker Luca nemt selv

Efter 1 års tid kom Kasper og udførte serviceeftersyn på varmepumpen. Kasper uddyber: ”For at opretholde den udvidede 5 års garanti, skal varmepumpen serviceres 1 gang årligt. Vi har netop igangsat en IT-løsning, der gør, at kunden hvert år modtager en mail, hvori der er et link til, at kunden selv kan booke en tid til service. På den måde udfører vi service, når det passer kunden.”

Ved serviceeftersynet gennemgås varmepumpen grundigt, herunder blandt andet, at den ikke bruger for meget strøm. Desuden kontrollerer montøren, at der ikke er utætheder, at udblæsningstemperaturen er korrekt og filtrene renses.

Luca supplerer: ”Det er så skønt, at jeg ikke skal vedligeholde noget. Når man har et hus, er der meget at forholde sig til, så det er dejligt, at jeg ikke skal bruge tid på varmepumpen. Det årlige serviceeftersyn booker jeg nemt selv og montøren er grundig og hurtig. Det er så fint. Jeg giver helt sikkert servicen 5 stjerner. ”

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

”Hvis der ikke havde været personerne bag, så ved jeg ikke hvilken situation, jeg havde stået i, da varmepumpen i starten slog relæet fra. Kasper kom med det samme og han tog sig tid til at forklare, hvad årsagen var. Så det blev fikset. Og der har ikke været noget siden. På den måde føler jeg mig også meget tryg” smiler Luca.

Professionelle, lokale og konkurrencedygtige priser

VS Automatic levede op til Lucas ønske om faglig kompetente medarbejdere og god service. Luca opfordrer til, at man ikke kun kigger på nettet, men i stedet kigger lokalt og kommer i dialog med et firma. ”For mig er det vigtigt at blive mødt med venlighed og at firmaet yder personlig service. At man føler, at de tager sig tid til at forklare, hvordan produktet virker og at de er faglig dygtige. Det er trods alt en stor investering. Desuden havde VS Automatic en konkurrencedygtig pris, så alt i alt har jeg fået valuta for alle pengene.” slutter Luca af.

Tilskud til luft-vand varmepumper 💰

Fra 2020 til 2026 har du mulighed for – ligesom Luca – at søge tilskud til varmepumpen fra Energistyrelsens Bygningspulje.

Du kan få tilskud, hvis din bolig har helårsstatus og du ønsker at skifte fra olie-gasfyr, el-varme eller biokedel. Du kan læse mere om, hvordan du søger tilskud her.

Du kan se et udsnit af vores udvalg af luft til and varmepumper herunder.  

Panasonic luft til vand

Panasonic TD20B8E3-2 Combitank

30.000 DKK
10.000 DKK
Fra : 45.150 DKK

Mitsubishi Ecodan Silent

Mitsubishi Ecodan Silent R32 8-14kW

Fra : 61.250 DKK

Mitsubishi Ecodan Silent

Mitsubishi Ecodan Silent R32 4-6kW

Fra : 56.250 DKK

Mitsubishi Ecodan Silent

Mitsubishi Ecodan Silent CO2 varmepumpe

57.750 DKK
Fra : 6.990 DKK
Fra : 31.795 DKK

Anbefalede indlæg

Fordi du læste indlægget, tror vi at du kan lide disse indlæg.