Alt du skal vide om at have en ladestander til elbil hjemme

Måske har du allerede en elbil, eller går med overvejelserne om at købe en. Vi vil rigtig gerne give dig et informativt skub på vejen mod en grønnere fremtid på denne side!

Her på siden kan du skabe dig et overblik over, hvilke omkostninger der er forbundet med at have en ladestander til elbil hjemme. Dette inkluderer erhvervelsen af ladestanderen samt efterfølgende vedligehold og opladningsomkostninger

Vi hjælper dig også med at få et indblik i, hvilke muligheder du har for hjemmeopladning samt hvad der bedst passer til dit behov!

Slutteligt på siden, får du indblik i nogle af de fordele, det medbringer at have muligheden for elbil opladning hjemme. 

Se hvordan du kan spare penge her

Se hvordan du bruger din ladestander til hjemmet i videoen ovenover

Disse omkostninger kan du forvente ved en ladestander til hjemmet

I følgende eksempel er udgifterne med udgangspunkt i, at du køber egen ladestander. Det kan nemlig være lidt af en jungle, at finde rundt i, hvis alle muligheder blandes sammen. 

Der vil overordnet set være 3 primære udgifter, ifm. køb af en ladestander til hjemmet. Herunder ses et eksemepel med vores Charge Amps Halo.

 

1. Ladestander til elbil hjemme

Charge amps halo hjemme

Der findes efterhånden et hav af forskellige ladestander produkter til hjemmet. Vi anbefaler, at du køber en 3-faset ladestander, som kan lade med 11 kW. På denne måde er du bedre fremtidssikret.

Vores Charge Amps Halo 11kW koster 7.495 kr. 

2. Installation af ladestander

installation af ladestander halo

Ved installation af ladestander, skal du være meget opmærksom! Der tales normalvis om det man kalder en standard installation. Det varierer alt efter virksomhed, hvad denne indebærer.

Standard installation koster 4.895 kr.

Se mere om installation her

3. Strømforbrug ved elbil opladning

charge amps app statistik

Prisen på din opladning kan ligeledes variere meget, da prisen på strømmen ikke er den samme i løbet af et døgn. Intelligente ladestandere kan dog identificere, hvornår på døgnet strømmen er billigst, og indstilles til at oplade på dette tidspunkt igennem en tilkoblet app.

Din opladningshistorik holdes overskuelig gennem Charge Amps app.
Tommelfingerregel: 1 kWh koster 2.5kr.

priseksempel ladestander privat halo

Priseksempel på ladestander privat

Til venstre ses en visualisering af, hvordan omkostningerne i opstartsperioden samt første halve år fordeler sig. Dette er inklusiv køb, montering og strømforbrug, samt tilbehør.

Bemærk at disse omkostninger er vejledende, og afhænger af valg af produkt, installationsomfang, ønsket tilbehør, samt kørselsbehov. 

Mangler du en ladestander til dit sommerhus? Klik her: Ladestander sommerhus

ladestander til hjemmet

POPULÆRE PRODUKTER

SE ALLE

Disse lademuligheder har du som privatperson

Du kan vælge at eje, leje eller lade igennem stikkontakt, hvis du ønsker muligheden for at oplade elbilen hjemme. Sidstnævnte frarådes kraftigt. 

Hvis du er i tvivl om, hvordan man oplader sin elbil, kan du klikke her: Elbil opladning

Thomas

Afdelingsleder

“Jeg går altid efter den bedste løsning for mine kunder.”

Thomas Kontakt

Hjælp til ladestander til elbil?

Jeg hjælper gerne med rådgivning