fbpx

Ladestander til elbil hjemme

Ladestander til elbil hjemme fra charge amps

I følgende indlæg vil der blive afdække vigtige informationer og tanker du skal gøre dig, inden du får installeret en ladestander til elbil hjemme.

Hvad kræver det at have en ladestander til hjemmet?

Du skal have adgang til din eltavle og plads til montering af ladestander.

Det kan lyde og virke meget simpelt, når man skal have monteret sin nye ladestander i sin private bolig. 

Inden implementering og montering kræver det at du har rådført dig hos en autotiskeret installatør. Det er nemlig essentielt for sikkerheden af din bolig og elbils strømforsyning. Som den primære opladnings mulighed for din indkøbte elbil, er det vigtigt at alt er installeret korrekt. 

Hvor kan ladestanderen monteres?

Der findes forskellige muligheder, når du skal have monteret din ladestander. De fleste elbilsejere selvfølgelig at få den monteret tæt på boligen og hvor bilen skal holde parkeret.

Du har mulighed for at få sat ladestanderen op på en væg, dette kan både været på boligen væg eller i en garage, hvis huset har dette.

Ligeledes før at gøre det mere fleksibelt, findes der flere ladestandere, hvor det er muligt at få monteret en fritstående pæl, hvor ladestanderen, vil kunne påmonteres.

Er du i tvivl om dine muligheder, står VS Automatic til rådighed til at hjælpe dig med rådgivning og montering af dette. Og du skal derfor ikke selv bekymre dig om placering og korrekt installation.

Kan man nøjes med mormorladekabel?

Det anbefaledes at ”mormor” ladekabel kun bruges som en nødløsning. Navnet mormor kabel er også kendt som ”nød-ladekabel” og ”gæste ladekabel”. Dette fordi det oftes bruges, hvis man er steder, hvor en ladeboks ikke er mulig at tilgå.

Ved brug af mormorkabel, betyder dette at opladningen oftest kan tage lang tid – op til flere timer før batteriet er fuldt opladt, samt er det ikke bygget til at kunne oplade en elbil, da der kan opstå store overbelastninger over længere tid.

Dette undgår man ved at få installeret en ladestander hjemme.

Ladestanderen sørger for fuld opladning hver morgen

Efter at du har fået installeret og implementeret en ladestander på dit areal. Kan du være sikker på at vågne op, til en fuld opladt bil. Så længe elbilen er sat til ladestanderen selvfølgelig.

Du er sikret strøm på din elbil, hver gang du skal bruge den. Dette giver dig også mindre bekymringer og mere frihed i forhold til opladningen af din elbil i løbet af dagen.

Flere modeller har desuden mulighed for at installeres til hvornår bilen skal oplades og du derfor kan opnå den billigste opladnings pris. (prisen for din el)

Hvorfor vælge VS Automatic som din montør?

Vi hos VS Automatic har flere års erfaring i branchen, samt er vi godkendt VE installatør, som et sikkerheds- og kvalitetsstempel, som sikrer kunden kompetente og erfarne medarbejdere.

Montøren vil sørge for at trække kabler mellem ladestander og din allerede eksisterende strømtavle som er installeret i din bolig. Ydermere vil montøren også tage hensyn til om det er nødvendigt for dig at få opsat en supplerende eltavle til ladestanderen.

Samt vil der i forlængelse af dette blive undersøgt og gennemtjekke at alle kabler og strømforbindelser er opsat korrekt. (For installationen af ladestanderen).

Som autoriseret elinstallatør sikrer vi dig, at alle gældende regler og sikkerhedsregler bliver overholdt.

Skriv et svar