fbpx

Ladestander hjemme

Hvad koster ladestander til elbil hjemme

I følgende indlæg vil der blive afdække vigtige informationer og tanker du skal gøre dig, inden du får installeret en ladestander til elbil hjemme.

Hvad kræver det at have en ladestander til elbil hjemme?

Du skal have adgang til din eltavle og plads til installation af ladestander.

Det kan lyde og virke meget simpelt, når man skal have monteret sin nye ladestander i sin private bolig. 

Inden implementering og montering kræver det at du har rådført dig hos en autoriseret installatør. Det er nemlig essentielt for sikkerheden af din bolig og elbils strømforsyning. Som den primære opladnings mulighed for din indkøbte elbil, er det vigtigt at alt er installeret korrekt. 

Installation af ladestander, hvor skal den stå?

Der findes forskellige muligheder, når du skal have monteret din ladestander. De fleste elbilsejere vælger selvfølgelig at få den monteret tæt på boligen og hvor bilen skal holde parkeret.

Du har mulighed for at få sat ladestanderen op på en væg, dette kan både være på boligens væg eller i en garage, hvis huset har dette.

Ligeledes for at gøre det mere fleksibelt, findes der flere ladestandere, hvor det er muligt at få monteret en fritstående pæl, hvor ladestanderen, vil kunne påmonteres.

Er du i tvivl om dine muligheder, står VS Automatic til rådighed til at hjælpe dig med rådgivning og montering af dette. Og du skal derfor ikke selv bekymre dig om placering og korrekt installation.

Er du interesseret i at se vores anbefalede produkter, så klik her: Ladeboks til elbil

Kan man nøjes med mormorladekabel?

Det anbefaledes at ”mormor” ladekablet kun bruges som en nødløsning. Navnet mormor kabel er også kendt som ”nød-ladekabel” og ”gæste ladekabel”. Dette fordi det oftes bruges, hvis man er steder, hvor en ladeboks ikke er mulig at tilgå.

Ved brug af mormorkabel, betyder dette at opladningen oftest kan tage lang tid – op til flere timer før batteriet er fuldt opladt, samt er det ikke bygget til at kunne oplade en elbil, da der kan opstå store overbelastninger over længere tid.

Dette undgår man ved at få installeret en ladestander hjemme.

Ladestanderen sørger for fuld opladning hver morgen

Efter at du har fået installeret og implementeret en ladestander på dit areal. Kan du være sikker på at vågne op, til en fuld opladt bil. Så længe elbilen er sat til ladestanderen selvfølgelig.

Du er sikret strøm på din elbil, hver gang du skal bruge den. Dette giver dig også mindre bekymringer og mere frihed i forhold til opladningen af din elbil i løbet af dagen.

Flere modeller har desuden mulighed for at installeres til hvornår bilen skal oplades og du derfor kan opnå den billigste opladnings pris. (prisen for din el)

Er du interesseret i at læse alt om elbil opladning, så tryk her: Elbil opladning

Hvorfor vælge VS Automatic som din montør?

Vi hos VS Automatic har flere års erfaring i branchen, samt er vi godkendt VE installatør, som et sikkerheds- og kvalitetsstempel, som sikrer kunden kompetente og erfarne medarbejdere.

Montøren vil sørge for at trække kabler mellem ladestander og din allerede eksisterende strømtavle som er installeret i din bolig. Ydermere vil montøren også tage hensyn til om det er nødvendigt for dig at få opsat en supplerende eltavle til ladestanderen.

Samt vil der i forlængelse af dette blive undersøgt og gennemtjekke at alle kabler og strømforbindelser er opsat korrekt. (For installationen af ladestanderen).

Som autoriseret elinstallatør sikrer vi dig, at alle gældende regler og sikkerhedsregler bliver overholdt.

Anbefalede indlæg

Fordi du læste indlægget, tror vi at du kan lide disse indlæg.