VS Automatic

ELEKTRIKER I HORSENS

Hos VS Automatic og HJ Valeur har vi et stærkt team af erfarne og autoriserede af montører og elektrikere i Horsens

Kontakt os i dag på 7564 1899 eller info@vs-automatic.dk – ingen opgaver er for store eller små til os!

Din lokale elektriker i Horsens

VS Automatic har base i Horsens, Hovedgård og Østbirk, men vi kører i hele området. Vores autoriserede elektrikere er kendte ansigter i lokalområdet, og med kompetencerne i orden og et højt serviceniveau, har vi opbygget en stor og bred kundekreds af både private- og erhvervskunder.

Vi håndterer alle opgaver fra installation af stikkontakter og varmepumper til specialopgaver og større projekteringsopgaver som bl.a. inkluderer totalinstallation og renoveringsprojekter med energioptimering.

Reparation og service af hvidevarer? Den klarer vi også!

Hos os finder du en elektriker til enhver el-opgave. Vi har mange specialister, konkurrencedygtige priser og autoriseret rådgivning.

Autoriseret elektriker – din erhvervssamarbejdspartner

Vi har kunder inden for alle områder. Offentlige institutioner (skoler, daginstitutioner mv.), boligforeninger, industri og virksomheder generelt – vi samarbejder bredt.

Uanset om du mangler en autoriseret elektriker til nyinstallation, reparation, tilslutning af hårde hvidevarer, belysning eller varmestyring, vil vi gerne være din foretrukne samarbejdspartner.

El-opgaver med specialløsninger og intelligente systemer

Kvalitetsarbejde og optimal kundeservice er 1. prioritet

Uanset hvilken type el-arbejde du har bestilt, så garanterer vi fuld tilfredshed – både med el-arbejdet og vores serviceniveau. Vi anvender kun de bedste materialer, og samarbejder med branchens stærkeste leverandører og producenter, ligesom vores autoriserede elektrikere selvfølgelig overholder alle gældende lovkrav.


Vi ved alt om håndværkerfradrag og tilskudsordninger. Som rådgivende installatør gennem Blue install kan vi sikre, at du får den helt optimale løsning – uanset budget, funktions- og designønsker og selvfølgelig behov.

Kontakt os på info@vs-automatic.dk eller en af vores afdelinger.

Ormhøjgårdvej 15, 8700 Horsens
Tlf.: 75 64 18 99

Ryvej 8 A, 8752 Østbirk
Tlf.: 75 78 13 22

Vi ser frem til at høre fra dig!

Du finder os også på:
De gule sider 
Google +
Krak
LinkedIn
Facebook