fbpx

Jens opgraderede til trygt og genialt alarmsystem

Jens_alarm_kundereference

I 2013 var Jens så uheldig at have indbrud. Herefter valgt han at kontakte HJ Valeur og fik installeret et alarmsystem med overvågning. Og her næsten 10 år senere hjalp VS Automatic igen med en opgradering til et genialt alarmsystem.  

Up-to-date og genial opgradering 

Tilbage i 2013 fik Jens for første gang installeret et alarmsystem fra HJ Valeur. Siden har det været VS Automatic, som har stået for den årlige servicering. I de seneste år, har det været Martin, Alarmtekniker, fra VS Automatic som kom ud.

For et par måneder siden ”kom Martin forbi og sagde; nu er det på tide, at få opgraderet det her system. Så kom han med en kuffert og demonstrerede, hvordan det hele virkede. Så det var bare godt, professionelt, hurtigt og effektivt.” 

Jens nævnte også, at “Martin var, som altid, imødekommende og professionel. Han fortalte mig, hvad jeg skulle have opgraderet. Og så tænkte jeg, jamen det er så dét jeg skal have. – Dét er den korte version.”

Efter Martin opgraderede Jens’ alarmsystem, har kan fået ”noget der er up-to-date. Det er nemt at håndtere og går man i alarmen, så er den hurtig lige at slå fra”. Derudover har Jens også fået en ny tilføjelse, nemlig en ”fjernbetjenings mekanisme, som man kan bruge på telefonen. – Den er jo genial! Det syntes jeg bare er godt.”  

Ingen “oversalg” skabte reel service 

Jens udtrykte også meget tilfredshed ift. hans oplevelse med Martin. Han beskriver Martin som meget reel: ”Martin er ikke sådan en som oversælger. Han siger mere ’det her har du ikke brug for Jens’. Han kommer og rådgiver mig i øjenhøjde og sælger mig ikke et eller andet unødvendigt.” 

Overvågning giver tryghedsfølelse 

Når Jens’ ikke selv er hjemme, grundet arbejdsrelaterede rejser, er opgraderingen også med til at give hans kone mere tryghed, da hun føler, at eventuelle vindueskiggere bliver opfanget på overvågningen. Jens føler også, at der er et andet formål med opgraderingen og bare generelt at få installeret overvågning: ”Jeg tror, at præventivt er det rigtig godt at have sådan noget her (red: overvågning)”. 
 
Læs mere her – Videoovervågning til private og erhverv

Citat_Jens_alarm_kundereference

Lokal og generationsvalgt installatør 

Jens er opvokset i Østbirk, hvor HJ Valeur (som fusionerede med VS Automatic i 2016) har ligget siden 1960’ere. Han udtrykte selv kendskabet til HJ Valeur således: Mine bedsteforældre brugte HJ Valeur, mine forældre brugte HJ Valeur og jeg bruger selv HJ Valeur”.  

Derfor var det ikke svært i 2013, og igen for et par måneder siden, at vælge HJ Valeur som installatør. Jens sammenlignede ikke priser eller noget, da han altid har været yderst tilfreds med resultaterne. Denne gang var ingen undtagelse: ”jeg føler at ydelserne er tilpasset til kundens behov. Jeg syntes, at det fuldt lever op til det, som jeg forventer. Og jeg bliver også gjort opmærksom på, hvad jeg kan få af tilbehør”.

Havde Jens ikke haft denne relation, havde han stadig valgt HJ Valeur, da det er en lokal installatør. Dette begrunder han på følgende måde: ”Hvis man handler lokalt, så er det nemmere at få hurtig service, hvis alarmsystemet ikke virker.  – Hvis man vælger en løsning med en som kommer langt væk fra, kan det tit og ofte være svært at få en reklamation el.lign. igennem”.

Jens nævner afslutningsvis: Det spiller jo bare, fordi det er nogen man nærmest kender, og de kommer jo nærmest inden man ringer. Det syntes jeg er så fint.”  

Har du også brug for opgradering af dit alarm- og overvågningssystem? Eller ønsker du et uforpligtende tilbud på et nyt? Så kan du nemt komme i kontakt med den lokale alarminstallatør på telefonnr. 7564 1899.

Anbefalede indlæg

Fordi du læste indlægget, tror vi at du kan lide disse indlæg.