fjernsupport

IPvision

Igennem IPvision har VS Automatic fået en komplet og skræddersyet telefonløsning der samler hele virksomheden, så vi kan yde det ekstra for vores kunder.

Derfor valgte VS Automatic IPvision som telefonløsning

Som elinstallatør virksomhed med over 100 medarbejdere fordelt på 3 lokationer, er det vigtigt for os at kunne kommunikere nemt med hinanden og vores kunder.

Inden Ipvision var alle medarbejdere ikke samlet under samme telefonsystem, hvilket kunne give kommunikationsudfordringer imellem VS Automatic’s lokationer samt medarbejderne.

En af de afgørende faktorer for VS Automatic som virksomhed, at vælge Ipvision, var at få en telefonudbyder tilbød en totalløsning samlet ét sted.

Samme platform

Med alle medarbejdere på samme platform fra Ipvision givet nogle klare fordele. Ved at alle medarbejderne anvender samme platform effektiveres vi måden vi håndtere vores opkald og kommunikation i virksomheden – dette til fordel for vores kunder, så de altid hurtigt kan komme i kontakt med den rette person eller afdeling.

Veludviklet omstillingsystem

Med over 100 medarbejdere kan det ligeledes være en udfordring at vide hvilken kollega fra en bestemt afdeling der har mulighed for at hjælpe, om det er kollega til kollega. Eller hvis en kunde skal omstilles til den rette. Med Ipvisions connect platform kan medarbejderne altid se kollegaernes status og om de har mulighed for at modtage et opkald.

Et veludviklet omstillingssystem øger ligeledes effektivitet og muligheden for altid at give kunden den bedste service og rette person at komme i kontakt med.

elektriker doegnvagt