fbpx

Intelligent styring med Frogblue

Intelligent styring med Frogblue

Intelligent styring med Frogblue fåes både til dit hjem eller virksomhed – det er derfor muligt både priavt og hos erhverv at lave installation med intelligent styring som kan hjælpe til at effektivisere og opnå energibesparelser til din bolig.

Står du overfor en renovering eller nybyg, så kunne det være at du skulle læse videre her, og får mere at vide om intelligens styring, for vidste du at med intellings styring eller smart bygningsteknologi kan give gode muligheder for at optimere og opnå en lavere energiregning til din bolig eller virksomhed.

Hvad er et intelligent hjem?

Så hvad er det så?

Et intelligent hjem kalder vi også for det smarte hjem eller smart home. Med denne smarte teknologi som giver boligen en masse smarte løsninger som nu automatisk kan styres via. fx en App, det giver nu muligheden for at mens du sidder i sofaen, så kan du slukke lyset i køkkenet uden at skulle rejse dig.

Det lyder måske lidt overdraget, men det smarte er, at du også kan slukke lyset hvis nu du er taget hjemmefra, og kommer i tanke om du glemt at slukke lyset på badeværelset. Så det der krævede menneskelige handling førhen, ja det kan nu styres teknologisk i dag.

Udviklingen i intelligent styring

Der er sket en stor udvikling med intelligens styring, i dag kan du få systemer som kan styres manualt eller automatisk og af styres af sensorer, som kan måle fx temperatur, luftfugtighed, CO2-indhold og tryk.

Mange systemer i dag tilbyder muligheden for styring via. en App og med Bluetooth forbindelse, som er installeret i opsætningen af systemet.

Med Frogblue kan man styre systemet via. Appen HomeApp, man får derfor en trådløs effektiv måde at brugeren kan kommunikere med systemet, det giver en mulighed for styring lige fra el, lys, varme eller alarmsystem, med Frogblue indebærer det:

  • Belysning, Scenarier & Stemning
  • Alarmsystemer & Kameratilslutning
  • Skygge & Vindueskontakter
  • Ventilation & Klimaanlæg
  • Døre, Porte, Adgang & Kommunikation
  • Rumkontrol
Frogblue stikkontakt

Hvorfor er det så, så smart?

Det som gør denne løsning smart er, at med den intelligente styring kan boligen ende med at ”lære” at styre sig selv.

Det vil sige at med indstillinger kan man automatisk få sat et tidsrum hvor der er slukket for alt lyset i boligen. Hvis man ønsker alt lys slukket i tidsrummet 23.00-5.00, med denne indstilling skal man ikke bekymrer sig om man har husket at slukket for alt lys i boligen.

Det giver en sikkerhed, og hjælper med at reducerer energiforbruget.

Frogblue stikkontakt før og nu

Hvad er fordelen med et smart hjem?

Fordelen med et smart hjem er at blandt andet lysstyringen er med til at reducere på energiforbruget. Denne reducering kan ske ved at skifte til LED-belysning men også ved brugen af teknologien til at styre lyset.  

Vil du læse mere om alarm? så klik her: alarmsystem

Har du brug for en fagperson?

I forbindelse med energirenovering vil altid være en god ide at tage kontakt til en rådgiver inden for tekniske installation, vi står derfor klar hos VS Automatic til at svare på dine spørgsmål. Få Intelligent styring med Frogblue.

Anbefalede indlæg

Fordi du læste indlægget, tror vi at du kan lide disse indlæg.