fbpx

Intelligent jordvarmeanlæg

Intelligent jordvarmeanlæg​

Jordvarmeanlæg til gavn for miljøet

Intelligent jordvarmeanlæg til gavn for miljøet og pengepungen. Tænk, at have en jordvarmepumpe, der kan tænke selv. Mikael Hansen Søbye har ordineret en medicin til sig selv. Den giver varmen.

Mikael Hansen Søbye har installeret et jordvarmeanlæg på sin egen grund. For som autoriseret elinstallatør med eget firma ved han godt, hvad der skal til for at sænke energiforbruget og udlede mindre CO2.

Intelligent aflæsning ag forbrugsmønster

Foruden boligen på 190 kvadratmeter varmer jordvarmeanlægget også den tilbygning på 150 kvadratmeter op, som anlægget er placeret i. På grunden er der udlagt 800 meter turboslanger med indvendige riller, der giver godt 7% mere energi til huset.

Foruden en bimåler, der kan fortælle om jordvarmeanlæggets forbrug af strøm, er der også monteret en selvtænkende eller intelligent Apumpe fra Grundfos, der aflæser husets forbrugsmønster og indretter sig efter dette forbrug.

Investeringen i jordvarmeanlæg er betalt tilbage på 5 år

Udgiften før, gik til et oliefyr med et årligt forbrug på 25.000 kr. i olie. Det førte til investeringen på ca. 125.000 kr. i jordvarmeanlægget – og med 25.000 kr. i energitilskud for at afmontere bliver der en tilbagebetalingstid på ca. 5 år.

Kontakt os og hør mere om intelligente jordvarmeanlæg.

Mangler du Jordvarme?

Lad os hjælpe dig godt på vej.

Info@vs-automatic.dk

+45 75 64 18 99

Kontakt VS Automatic

Udfyld formularen herunder og vi vil vende tilbage til dig.

    HVAD HAR DU BRUG FOR?


    Anbefalede indlæg

    Fordi du læste indlægget, tror vi at du kan lide disse indlæg.