fbpx

Hvorfor anvende en varmepumpe?

varmepumpe

Besparelse på varmepumpe

Læs Pers erfaringe vedrørende,”Hvorfor anvende en varmepumpe?”

Da Per købte sit hus i 1989, var huset i Horsens installeret med el-varme, herunder el-radiator og brændeovn. Per fandt hurtigt ud af at det var alt for dyrt, at varme huset op med denne form for varmekilde. Derfor startede han ud med at få installeret nye paneler og en brændeovn med cirkulation. Det resulterede dog i, at sod fra brændeovnen blev cirkuleret rundt i hele huset. Dette endte med at lofter, vægge og inventar blev sort og ødelagt. Ved en efterfølgende renovering af huset i 1997 besluttede Per at købe og teste sin første varmepumpe som kunne opvarme 80 kvm af boligen. Det fungerede fint med et supplement af elpaneler indtil huset blev totalrenoveret i 2014. Per revurderede sin opvarmningskilde inden renoveringens start. Han havde mulighed for at anvende naturgas, og begyndte derfor at udregne differencen mellem naturgas og i hans tilfælde muligheden for endnu en varmepumpe.

Vil du læse mere om varmepumper? Hvad er en varmepumpe

Han vurderede, at en varmepumpe ville være det absolut billigste at få installeret i hans hus. Ud fra beregningerne kunne han også se, at en varmepumpe anvender mindre strøm end hele fem varmepaneler (el-radiator) og som minimum yder den samme effekt. Derudover var Per også meget opmærksom på at ved at anvende varmepumper, ville han have mulighed for at få tilskud til sin varmepumpe. Derfor besluttede han sig hurtigt for at valget skulle ende på køb af to nye varmepumper.

Per har nu to varmepumper som kan varme hele huset op og den gamle varmepumpe blev installeret i garagen, huset er i alt 225 kvm. Ud over de to varmepumper har han stadig et el-panel og gulvvarme i badeværelserne.

Hvad har Per fået ud af at få en varmepumpe?

For at det ville give mening for Per, var det vigtigt for ham at hele huset kunne have den samme temperatur. Med en varmepumpe, er Pers hus 2-3 grader varmere end før og luften er tilpas fugtig. Tidligere har han haft problemer med at huset ikke har haft den ønskede temperatur, el-radiatorerne har simpelthen ikke kunnet yde den ønskede varme i husstanden. Ydermere når man anvender el-varme, kan man få nedsat sine el-priser, hvilket var med til at tage valget mellem naturgas eller el-varme.

Hvordan løste vores el installatør hos VS Automatic opgaven?

En af de ting Per mener er noget af det bedste ved oplevelsen ved at få installeret en varmepumpe hos VS Automatic, har været at han fik er personligt forhold til montøren. Hvis der har været nogle spørgsmål angående varmepumpen, har Per roligt kunne ringe til Dan for at høre om det. Der har været en personlig og imødekommende kommunikation mellem dem. En varmepumpe blev derudover også installeret i Per’s sommerhus, hvor der løbende kommer service på. Noget som han er rigtig glad for er det løbende vedligehold. På denne måde, ved han at han får det bedste resultat ud af hans køb.

Per’s anbefaling af VS Automatic

God service. Rolig og tillidsvækkende. God tid til kommunikation. En aftale er en aftale.

Mangler du en varmepumpe?

Ønsker du at vide mere om “Hvorfor anvende en varmepumpe?”

Lad os hjælpe dig godt på vej.

Info@vs-automatic.dk

+45 75 64 18 99

Kontakt VS Automatic

Udfyld formularen herunder og vi vil vende tilbage til dig.

Anbefalede indlæg

Fordi du læste indlægget, tror vi at du kan lide disse indlæg.

Hvad er hybrid solceller

Hybrid solceller er blevet mere og mere populært igennem årene. Det er en god kilde til energi. Det er [...]

Læs mere
Udtalelse fra vores studiepraktikant, Mathias

Vores praktikant Mathias er under et praktikforløb hos os, og har i den anledning skrevet en udtalelse om sit [...]

Læs mere
Udtalelse fra vores studiepraktikant, Sarah

Vores praktikant Sarah er under et praktikforløb hos os, og har i den anledning skrevet en udtalelse om hendes [...]

Læs mere

Anbefalede indlæg

Fordi du læste indlægget, tror vi at du kan lide disse indlæg.