Gratis besøgstÌller

Hvordan ser en varmepumpe ud og hvor skal den placeres?

Hvordan-ser-en-varmepumpe-ud-og-hvor-skal-den-placeres

Hvordan ser en varmepumpe ud og hvor skal den placeres?

En varmepumpe er bestüende af to dele. En indendørsdel som sidder inde i din bolig og en udendørsdel som er placeret uden for din bolig. Du kan her lÌse om büde indendørs- og udendørsdelen, samt hvordan de skal placeres, for at du for mest muligt ud din varmepumpe.

Her kan du se forskellige modeller pĂĽ, hvordan ser en varmepumpe ud, og hvilke dele de indeholder:

Midea luft til luft varmepumpe

Midea varmepumpe A+ 3.8KW

Tilbud

Panasonic luft til luft varmepumpe

Panasonic varmepumpe HZ25UKE-5 BlueFin m. Wi-Fi

Daikin luft-til-luft varmepumpe

Daikin varmepumpe Emura 35

Indendørsdelens placering af luft til luft varmepumpe:

Luft til luft varmepumpens placering af indendørsdelen bør vÌre placeret sü højt pü en vÌg og gerne vÌre sü centralt som det er muligt i boligen. Dette skyldes at indendørsdelens altid vil vÌre placeret over udendørsdelens niveau. Placering i boligen skal gerne vÌre i et stort rum, dette skyldes at placeringen skal vÌre uden forhindringer for luftstrømmen der er i nÌrheden.

For at fü sü meget varme ud af en luft til luft varmepumpe kan du overveje at den bør vÌre placeret sü centralt som muligt, for eksempel i entreen eller dagligstuen. Med denne placering kan varmen spredes lettere rundt i boligens øvrige rum. At alle døre til boligen er übne, vil det vÌre muligt for den varme luft at kunne cirkulere frit, pü den müde kan man udnytte bedst muligt varmepumpen.

Indendørs- og udendørsdelen, bør vÌre placeret sü tÌt pü hinanden som der er muligt. Det har en stor betydning for, hvor man vÌlger at placere luft til luft varmepumpen, det skyldes hvor meget energi man kan spare i ens bolig.

Ved valg af placering af luft til luft varmepumpen hjĂŚlper VS Automatic til at guide dig til at trĂŚffe hvor det endelig valg af placering skal vĂŚre. Derudover rĂĽdgivere vi dig i hvilke varmepumpe der passer til dig, dit behov og din bolig.

Udendørsdelens placering af luft til luft varmepumpe

Hvis det er muligt, kan man med fordel placere udendørsdelen pü et sted, hvor der vil komme varme fra vintersolen, og dette skyldes at du vil kunne spare mere energi.
For at finde ud af hvor effektiv og god en varmepumpe er til at omdanne strøm til varme, kan du lÌse mere her: Hvad betyder COP, SCOP og SEER

Udendørsdelen udfører en automatisk afrimning af luftvarmepumpen om vinteren. Der kan dannes is under udendørsdelen, derfor rüdgiver vi, at den bør placeres minimum 15 cm fra jorden, og placeringen er ca. 10 cm vÌk fra boligens yderste mur. Hvis udendørsdelen er placeret et sted, hvor der kan forekomme sol, kan afrimningen reduceres lidt.

Ønsker du at vide mere om luft til luft varmepumpe, kan du lÌse mere om det her: Luft til luft varmepumpe

Kontakt VS Automatic:

Hvis du overvejer at skulle købe en luft til luft varmepumpe – så kontakt os ved at ringe på:

75 64 18 99

Her kan du fĂĽ den vejledning og rĂĽdgivning du har brug for, for at finde den rette model og placering, som vil passe til din bolig.

HVAD HAR DU BRUG FOR?


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. KrĂŚvede felter er markeret med *

Gør dit liv lidt lettere!

Fü tricks fra vores elektrikere - Direkte i din indbakke.

Du fĂĽr i den forbindelse frit abonnement til vores populĂŚre kundeklub.

Her modtager du tips, tricks og tilbud lavet specielt til kundeklubben.

Ingen binding, du kan altid afmelde dig.
Gør min hverdag nemmere - NU
close-link