fbpx

Hvor kan hybride solceller bruges?

Hvordan virker hybride solceller

Hybride solceller er blevet en del mere populært hen over årene. Da de har muligheden for, at opbevare den energi som bliver produceret. Hvor i mod solceller sender den overskudende energi ud i elnettet. Hybride solceller have mulighed for at gemme til, hvor det så giver mulighed for at bruge det på en dag hvor der er behov for det.

Læs også om solceller her: solceller

I Danmark har vi nogen gode måneder med sol og godt vejr. I foråret er der ofte en del sol, som er med til at skabe energi. Da et hybride solcelleanlæg, fungerer ved at solen skinner ned på dem og det bliver lavet om til energi. Hvor den overskuende energi, enten kan gemmes eller sendes ud i elnettet. Hvilket gør det til en rigtig god løsning, hvis du vil have en mere grøn hverdag. Med et hybride solcelleanlæg, kan det også spare dig penge i vintermånederne. Hvor der ikke er så meget sol, som kan være med til at skabe strøm. Da man har energien liggende som er blevet gemt, hvor det nu gør det muligt for dig at bruge det. I stedet for at skulle købe det fra et andet elsystem.

Kan hybride solceller placeres på jorden?

I forhold til hvor du gerne vil have dine hybride solceller skal være, er der flere forskellige muligheder. Hvis du har kørt forbi en hel mark med solceller, har du nook lagt mærke til at det er muligt at have dem placeret på jorden. Det er vigtigt at solcellerne ikke bliver placeret et sted, hvor der er noget som kan skygge for dem og spare for solen. Hybride solceller kan bliver placeret så de peger mod syg. Det er også muligt at de peger mod øst/vest og på den måde får formiddag- og eftermiddagssolen med. Det er også muligt for dig, at få dine solceller placeret på dit hus’ tag eller oven på en bygning. Hvor der er de samme muligheder for at blive placeret, enten mod syg eller øst/vest.

VS Automatic står klar til at hjælpe dig med at finde ud af, hvad der ville være den bedste løsning for dig. Hvis du har nogen spørgsmål eller brug for rådgivning, kan du booke en tid på hjemmesiden eller give os et kald på ”75 64 18 99”.

Anbefalede indlæg

Fordi du læste indlægget, tror vi at du kan lide disse indlæg.