fbpx

Hvad er hybrid solceller

hvad er hybrid solceller

Hybrid solceller er blevet mere og mere populært igennem årene. Det er en god kilde til energi. Det er rigtig godt for miljøet og det er muligt for dig at sparre penge.

Et hybrid solcelleanlæg har et batterilager tilknyttet til anlægget, hvilket gør at du kan gemme din energi. Forskellen på hybrid solcelleanlæg og normale solcelleanlæg er, at ved solceller bliver den overskudende energi sendt til elnettet. Hvor ved hybridsolcelle anlæg kan du genbruge den selv, og kunne bruges på et senere tidspunkt. Ved brug af hybrid solceller, vil du have mulighed for at sparre penge og spare på dit CO2-udslip. Du vil kunne blive mere uafhængig af elektricitetsforsyningsnet.

Læs mere om solceller her: solceller

Hvordan virker hybrid solceller

Solceller fungerer ved at solens stråler lyser ned på solcelleanlægget, hvor der bliver skabt elektroner ind i solcellerne. Her efter bliver det lavet om til jævnstrøm. Jævnstrømmen bliver derefter lavet om til vekselstrøm, hvilket er den strøm du bruger til det hele. Den energi som ikke bliver brugt, kan blive sendt tilbage til elnettet. Det kan også gemmes til senere forbrug. At vælge hybrid solceller er en rigtig god ting i Danmark, da der kan være en del vintermåneder med ikke særlig meget sol. Hvilket gør at når du har hybrid solceller, vil du altid have strøm liggende, til de dage hvor du mangler strøm. Det gør det muligt for dig at spare penge på at få elektriske andre steder fra. Plus du har din egen kilde af energi.  

VS Automatic har certificeret VE-installatør, hvilket gør de har været igennem en speciel uddannelse inden for emnet. Hvilket gør at de har totalt styr på hvad der kan lade sig gøre, hvad ville være den bedste løsning for dig og hvordan hybrid solceller fungere.

Har du brug for rådgivning eller har nogen spørgsmål, står VS Automatic altid klar til at hjælpe dig. Du kan booke en tid på hjemmesiden eller ringe på ”75 64 18 99

Anbefalede indlæg

Fordi du læste indlægget, tror vi at du kan lide disse indlæg.