Hjerteforeningens landsuddeling 2022

Vi er en del af TS-Gruppen og vi er stolte over i fællesskab, at have opsat mere end 540 hjertestarter rundt i hele landet.

VS Automatic er for fjerde år i træk med til at opsætte hjertestartere i lokalområdet

Torben Steffensen har sammen sine 40  El-installatør kollegaer nu monteret mere end 540 hjertestartere på landsplan, som et resultat af det samarbejde, som TS-gruppen indgik med Hjerteforeningen i 2019. Torben Steffensen ser derfor også frem til at skulle montere endnu flere hjertestartere efter Hjerteforeningens Landsuddeling d. 24. April 2022.

Tilmeld dig landsuddelingen her
hjerteforening

VS Automatic er for fire år i træk med til at opsætte hjertestartere i lokalområdet

I år har TS-gruppen doneret 275.000 kr. som bliver brugt til montering af hjertestarterne.

”Vi er hos TS-gruppen stolte over at have opsat mere end 540 hjertestartere landet over. Vi har de sidste fire år støttet Hjerteforeningen, ved at donerer monteringen af hjertestarterne, og vi glæder os til at hænge mange flere op i 2022” fortæller direktør for TS-gruppen Hassan Soussi

VS Automatic A/S har opsat 30 hjertestartere i deres lokalområde, og Torben Steffensen var ikke i tvivl om, at de skulle være med igen i år: ”Vi er rigtig glade for, at vi hos VS Automatic kan være med til at gøre en forskel. Når vi sætter hjertestartere op rundt i Horsens og omegn, så ved vi, at vi er med til at hjælpe på et vigtigt område. Vi må jo hjælpe hinanden, der hvor vi kan!.”

I 2021 opsatte TS-gruppen over 160 hjertestartere rundt om i landet, og det tal håber direktør for TS-gruppen Hassan Soussi bliver slået i 2022.

 

Kathrine og hjertestarter

Fakta om hjertestop og hjertestartere

– 4.000 danskere bliver årligt ramt af hjertestop uden for hospital – det svarer til ca. 11 mennesker om dagen. Én overlever.

– De fleste personer vil få varige skader eller dø, hvis de ikke får hjælp inden for 10 minutter.

– Efter ca. 6 minutter kan hjernen begynde at tage skade, og for hvert minut, der går uden genoplivning, falder chancen for at overleve med ca. 10 %.

– Den mest effektive behandling af hjertestop opnås, når hjertemassage kombineres med brug af en hjertestarter.

– Sandsynligheden for at overleve et hjertestop kan være op til 50-70 procent, hvis der bliver stødt med en hjertestarter inden for 3-5 minutter efter hjertestoppet.

Læs mere om hjerteforeningen her

Hjerteforeningen 2022

Hjerteforeningen har siden 1962 gjort en indsats for at Danmark er blandt toppen i det internationale samfund, med henblik på forebyggelse af hjertesygdomme. I de senere år har Hjerteforeningen intensiveret sin indsats på hjertestartere, for at ruste danskerne bedst muligt, når uheldet sker.

Igen i år monterer vi hjertestartere fra Hjerteforeningens Landsuddeling 2022

Søndag d. 24. april 2022 giver Hjerteforeningen hver eneste krone der indsamles, tilbage i form af hjertestartere.
Landsuddeling har brug for din deltagelse da det er, private der samler ind til en hjertestarter, som kan monteres der hvor der er brug for den. Det er et projekt vi rigtig gerne vil støtte op omkring.

Hjertestop berører desværre rigtig mange og vi er stolte af at være med i et netværk, hvor vi sammen kan gøre en forskel.

Om Hjerteforeningens Landsuddeling

I kan deltagelse som gruppe, sammen med naboer, familie, kollegaer, sportsklubben, det er helt op til jer. Går du og din gruppe mindst 15 indsamlingsruter tilsammen, modtager i af Hjerteforeningen, en hjertestarter, som monteres og tilsluttes i et varmeskab lige dér,
hvor der er mest brug for den ved jer. Du og din gruppe får også et kursus i genoplivning.
Alt dette er uden beregning. Får man ikke indsamlet nok dækker Hjerteforeningen resten, og bliver der penge i overskud går beløbet til at dele flere hjertestartere ud.

Vær med til at gøre en forskel – sammen!

Læs mere om Landsuddelingen her 

www.landsuddeling.dk

Hvorfor støtter VS-Automatic landsindsamlingen

Hos VS-Automatic har vi valgt at støtte Hjerteforeningens Landsuddeling 2020. Landsuddelingen har udarbejdet en undersøgelse som viser, at kun 3% overlever et hjertestop uden for hospitalet, hvis ingen træder til før ambulancen kommer. Hvis du derudover får hjælp med en hjertestarter inden ambulancen når frem, så stiger chancerne med 50%

Hjertestartere redder liv, og derfor har vi valgt, at støtte denne begivenhed i samarbejde med TS-Gruppen. VS-Automatic og de andre 60 lokale elinstallatører i TS-Gruppen, har sidste år doneret 300.000 kr. Dette beløb gik til montering af de mange hjertestartere der efterfølgende skulle opsættes.

Hvad går pengene til?

De indsamlede penge fra dette års donationer vil gå til flere hjertestartere i lokalområderne, og opsætningen af disse. Derudover medfølger der et skab til opbevaring af hjertestarterne på lokationerne. Det hele bliver monteret af en autoriseret elektriker. Der tilbydes desuden et gratis førstehjælpskursus til interesserede borgere i lokalområdet.

I år tilbydes der også en gratis ServicePlus aftale til hjertestarterne, gældende i et år

Hvordan tilmelder jeg mig?

Hjerteforeningens landsuddeling 2022 foregår d. 24 august 2022

Du kan tilmelde dig hjerteforeningens landsuddeling 2020 ved at trykke lige her

Du kan følge med i begivenheden på Hjerteforeningens facebookside lige her:

https://www.facebook.com/events/538664823496506/

Hjertestarter

En undersøgelse viser at kun 3% overlever et hjertestop udenfor et hospital, hvis der i tilfældet ikke er nogen som træder til inden en ambulance ankommer. Derudover siger chancerne med hele 50% hvis der bliver udøvet hjælp af en hjertestarter inden ambulancen når frem.

Hjerteforeningen i samarbejde med VS Automatic

I samarbejde med 60 andre el-installatører i TS-Gruppen er der blevet doneret et samlet beløb på 300.000 kr. Beløbet bliver brugt på opsætning af nye hjertestartere.

Hjerteforeningen_2020
VS automatic og hjerteforeningen
Hjerteforeningen indsamling_2020

Kasper

Afdelingsleder

“Jeg går altid efter den bedste løsning for mine kunder.”

Kasper kontakt

Hvad kan jeg hjælpe med?

Jeg hjælper gerne med rådgivning  Thomas

  Afdelingsleder

  “Jeg går altid efter den bedste løsning for mine kunder.”

  Thomas Kontakt

  Hjælp til ladestander til elbil?

  Jeg hjælper gerne med rådgivning

  Skriv nu
  Sidenavigation ▼