Hjerteforeningen 2020

Hjerteforeningen har siden 1962 gjort en indsats for at Danmark er blandt toppen i det internationale samfund, med henblik på forebyggelse af hjertesygdomme. I de senere år har Hjerteforeningen intensiveret sin indsats på hjertestartere, for at ruste danskerne bedst muligt, når uheldet sker.

Igen i år monterer vi hjertestartere fra Hjerteforeningens Landsuddeling 2020

Søndag d. 30. august 2020 giver Hjerteforeningen hver eneste krone der indsamles, tilbage i form af hjertestartere.
Landsuddeling har brug for din deltagelse da det er, private der samler ind til en hjertestarter, som kan monteres der hvor der er brug for den. Det er et projekt vi rigtig gerne vil støtte op omkring.

Hjertestop berører desværre rigtig mange og vi er stolte af at være med i et netværk, hvor vi sammen kan gøre en forskel.

Om Hjerteforeningens Landsuddeling

I kan deltagelse som gruppe, sammen med naboer, familie, kollegaer, sportsklubben, det er helt op til jer. Går du og din gruppe mindst 15 indsamlingsruter tilsammen, modtager i af Hjerteforeningen, en hjertestarter, som monteres og tilsluttes i et varmeskab lige dér,
hvor der er mest brug for den ved jer. Du og din gruppe får også et kursus i genoplivning.
Alt dette er uden beregning. Får man ikke indsamlet nok dækker Hjerteforeningen resten, og bliver der penge i overskud går beløbet til at dele flere hjertestartere ud.

Vær med til at gøre en forskel – sammen!

Læs mere om Landsuddelingen her 

www.landsuddeling.dk

Hvorfor støtter VS-Automatic landsindsamlingen

Hos VS-Automatic har vi valgt at støtte Hjerteforeningens Landsuddeling 2020. Landsuddelingen har udarbejdet en undersøgelse som viser, at kun 3% overlever et hjertestop uden for hospitalet, hvis ingen træder til før ambulancen kommer. Hvis du derudover får hjælp med en hjertestarter inden ambulancen når frem, så stiger chancerne med 50%

Hjertestartere redder liv, og derfor har vi valgt, at støtte denne begivenhed i samarbejde med TS-Gruppen. VS-Automatic og de andre 60 lokale elinstallatører i TS-Gruppen, har sidste år doneret 300.000 kr. Dette beløb gik til montering af de mange hjertestartere der efterfølgende skulle opsættes.

Hvad går pengene til?

De indsamlede penge fra dette års donationer vil gå til flere hjertestartere i lokalområderne, og opsætningen af disse. Derudover medfølger der et skab til opbevaring af hjertestarterne på lokationerne. Det hele bliver monteret af en autoriseret elektriker. Der tilbydes desuden et gratis førstehjælpskursus til interesserede borgere i lokalområdet.

I år tilbydes der også en gratis ServicePlus aftale til hjertestarterne, gældende i et år.

Hvordan tilmelder jeg mig?

Hjerteforeningens landsuddeling 2020 foregår d. 30 august 2020

Du kan tilmelde dig hjerteforeningens landsuddeling 2020 ved at trykke lige her

Du kan følge med i begivenheden på Hjerteforeningens facebookside lige her:

https://www.facebook.com/events/538664823496506/