Haier nebula nordic varmepumpe

Haier Varmepumper

Køb din nye varmepumpe fra Haier. Her er der fokus på udvikling, miljøet og specielt forbrugeren.

Hvorfor vælge Haier varmepumper?

Haier varmepumper får deres inspiration fra forbrugerne; ”Users are always right, While we need to improve ourselves”. Igennem dette motto bestræber Haier sig på at udarbejde tidens mest fuldendte luft til luft varmepumpe løsninger.

Haier har siden begyndelsen i 1984, konstant lyttet til forbrugernes præferencer og ønsker. Ved at lytte til forbrugerne og tilbyde en fuldendt løsning, har Haier igennem filosofi, opnået at blive verdens største producent af hvidvare og husholdningsapparater.

Haier luft til luft varmepumper samler alt fra, funktionalitet, kvalitet og effektivitet i et moderne design. Modellerne tilbyder unikke egenskaber, som er medvirkende til en god varmepumpe oplevelse, ligeledes har alle luft til luft varmepumpeanlæg fra Haier, WI-FI som standard.
En Haier luft til luft varmepumpe giver dig intelligente funktioner, der optimerer komforten og velværen.

Stor fokus på udvikling

For altid at kunne levere den bedste og mest komplette klimaløsning til sine kunder. Er udvikling en stor del af Haiers fokus.

Med 120 laboratorier i et 20.000 m2 udviklingscenter, foretages der adskillige test i diverse klimatiske udfordringer. Sol, regn, varme, kulde, alt vind og vejr testes i dette udviklingscenter, for at imødekomme de krav det måtte komme fra blandt andet Asien, Amerika, Mellemøsten, Europa – alle verdens hjørner.

Fokus på miljøet

Haiers fokus på udvikling for deres produkter, viser sig også i deres fokus på miljøet. Ved løbende at investere i teknologi og nye løsninger, der reducere miljøpåvirkningerne, står det klart at Haier tager et ansvar.

Med klare retningslinjer og mål for at reducere deres CO2-udslip, anvender Haier kun de nyeste og mest energi- og miljørigtige løsninger i deres produkter og varmepumper.
Haiers luft til luft varmepumpe modeller, lever derfor op til de Europæiske krav vedrørende ECO-design og energimærkning, de er alle ligeledes Eurovent certificerede.

HVAD HAR DU BRUG FOR?