Haier nebula nordic varmepumpe

Haier Varmepumper

Køb Haier varmepumper fra Haier. Her er der fokus på udvikling, miljøet og specielt forbrugeren.

Hvorfor vælge Haier varmepumper?

Haier varmepumper får deres inspiration fra forbrugerne; ”Users are always right, While we need to improve ourselves”. Igennem dette motto bestræber Haier sig på at udarbejde tidens mest fuldendte luft til luft varmepumpe løsninger.

Haier har siden begyndelsen i 1984, konstant lyttet til forbrugernes præferencer og ønsker. Ved at lytte til forbrugerne og tilbyde en fuldendt løsning, har Haier igennem filosofi, opnået at blive verdens største producent af hvidvare og husholdningsapparater.

Haier luft til luft varmepumper samler alt fra, funktionalitet, kvalitet og effektivitet i et moderne design. Modellerne tilbyder unikke egenskaber, som er medvirkende til en god varmepumpe oplevelse, ligeledes har alle luft til luft varmepumpeanlæg fra Haier, WI-FI som standard.
En Haier luft til luft varmepumpe giver dig intelligente funktioner, der optimerer komforten og velværen.

Haier luft til luft varmepumpe

Haier Varmepumpe Nebula Nordic AS25

7.450 DKK

Haier luft til luft varmepumpe

Haier Varmepumpe Nebula Nordic AS35

7.995 DKK

Haier luft til luft varmepumpe

Haier Varmepumpe Nebula Nordic AS50

14.900 DKK

Når du køber Haier Nebula Nordis, får du en høj komfort og effektivitet. Med Airflow, fordeles luften jævnt i rummet og stimulerer følelsen af naturlig luft.

Nebula Nordic benytter sig af miljøvenlige kølemiddel R32. Med indbygget wifi og mulighed for styring gennem SmartAir2 app, får du en komplet luft til luft varmepumpe.

Køb Haier Nebula Nordic

Stor fokus på udvikling

For altid at kunne levere den bedste og mest komplette klimaløsning til sine kunder. Er udvikling en stor del af Haiers fokus.

Med 120 laboratorier i et 20.000 m2 udviklingscenter, foretages der adskillige test i diverse klimatiske udfordringer. Sol, regn, varme, kulde, alt vind og vejr testes i dette udviklingscenter, for at imødekomme de krav det måtte komme fra blandt andet Asien, Amerika, Mellemøsten, Europa – alle verdens hjørner.

Fokus på miljøet

Haiers fokus på udvikling for deres produkter, viser sig også i deres fokus på miljøet. Ved løbende at investere i teknologi og nye løsninger, der reducere miljøpåvirkningerne, står det klart at Haier tager et ansvar.

Med klare retningslinjer og mål for at reducere deres CO2-udslip, anvender Haier kun de nyeste og mest energi- og miljørigtige løsninger i deres produkter og varmepumper.
Haiers luft til luft varmepumpe modeller, lever derfor op til de Europæiske krav vedrørende ECO-design og energimærkning, de er alle ligeledes Eurovent certificerede.

Hvordan virker Haiers varmepumpeanlæg WI FI styring?

Alle Haier varmepumper anlæg er udstyret med et Wi Fi system, der gør betjeningen af din varmepumpe simpel og enkel.
For at benytte Haiers Wi Fi styring, skal du downloade appen SmartAir2 på din mobil. Du vil nu få muligheden for at styre din Haier luft ti luft varmepumpe.
Appen giver styringen over temeraturen, luftstrømmens retning og indstille i hvilket tidspunkt varmepumpen skal være tændt eller slukket.

Ønsker du ikke wi fi styring, har du naturligvis altid mulighed for at benytte varmepumpens medfølgende fjernbetjening.

Hvordan virker Haiers intelligente sovefunktion?

Haiers intelligente sovefunktion er udviklet til at følge kroppens skiftende temperaturer. Sovefunktionen er specielt designet til at,
tilrette sig og korrigere for at opnå et indeklima, som er nødvendigt for en god nattesøvn.

Igennem varmepumpens mulighed for opvarmning og køling, har temperaturen tilpasses for at sikre det mest optimale sovemiljø.
Samt er sovefunktionen udviklet til at være utrolig lydsvag, så man ikke bliver forstyrret af dette.

Sådan vælger du varmepumpe montør.

Skal vi hjælpe dig med købet af din nye varmepumpe? – Kontakt os i dag for et uforpligtende tilbud.
75 64 18 99

Du kan her læse hvad du skal huske, når du vælger varmepumpe montør: Sådan vælger du varmepumpe montør