Vi laver eller servicerer desværre ikke længere Genvex anlæg

Vi kan sagtens være behjælpelige med alternative løsninger, som muligvis også kan afdække dit behov.

Kontakt os og hør nærmere om en alternativ løsning til et Genvex anlæg, samt hvilke mulige fordele, dette kan have.

Ring til os nu
Genvex

GENVEX

Genvex  er et effektivt og samtidigt lydsvagt ventilationsanlæg, da det er udstyret med lyddæmpere. Ventilationsanlægget formål er at der er balance mellem den luft, der suges ud og den luft, der blæses ind i rummet, så du hele tiden har et godt indeklima.

Ventilationsanlægget, består af rør, ventiler og et aggregat med ventilatorer, varmegenvinding og filtre. Anlægget suger luft ud fra de ”fugtige” rum, det kan f.eks. være dit køkken, badeværelse og bryggers, og erstatter det med nyt luft.

Den brugte luft anvender anlægget til opvarmning af den friske luft. En af fordelene ved et ventilationsanlæg er at det genvinder op til 80-90 % af varmen.
Udsugning og indblæsning sker gennem ventiler i loftet. Der kan monteret et pollenfilter, som sikrer, at pollen fjernes fra indblæsningsluften.
Anlægget er forsynet med automatik, så ventilationen kan ændres efter behov

Læs her hvad et godt indeklima har af betydning for din bolig og hvordan et klimaanlæg, hjælper med dette. 

Genvex ventilation

Et IHC system giver mulighed for

 • Komfort
 • Fleksibilitet
 • Energioptimering

Systemet kan kobles sammen med varmestyring og ventilation. Det er muligt at oprette systemet koblet op med stemmestyring ved at installere en Raspberry PI med software der giver mulighed for integrering med Siri, Google assistant eller Alexa.
Derudover kan man opsætte afmåling af ladestander til elbil, som kan aflæses
evt. igennem en ipad.

IHC giver dig mulighed for at skræddersy din installation samt integrere varme og ventilation for at energioptimere huset. Alle tryk samt stemmer i huset kan programmeres efter dine ønsker og ved et evt. salg af dit hus, kan et salgsparameter være at installationen kan tilpasses de nye ejere. Man har med IHC mulighed for at oprette scenarier og på den måde forebygge eventuelle indbrud.

IHC giver ligeledes muligheder for registrere f.eks. gasudslip, indbrud eller vandskade og kan sættes op til at sende en notifikation til dig som eksempelvis en mail eller SMS.

Det er på IHC anlæg altid muligt at downloade programmeringen ud af controlleren hvis der skal ændres eller tilføjes funktioner.

Genvex

Vi er rigtig glade for at blive service partner

 

Genvex

Ventilationsanlæg

Genvex ECO 400 ventilationsanlægget er med varmegenvinding, som genanvender op til 96 % af varmen i din bolig. I forhold til anvendelsen af naturlig ventilation (udsugning eller udluftning uden brug af strøm) giver ECO 400 en besparelse på op til 3.000 kroner om året. Besparelsen er primært baseret på, at boligens varme bliver holdt inde og dermed ikke slipper ud, som den ville gøre med naturlig ventilation.

ECO 400 er udstyret med fuldautomatisk bypass. Det betyder for dig at om sommeren vil du kunne køle din bolig passivt (uden brug af strøm) ved at åbne op for den køligere udeluftning, direkte ind i din bolig.

Anvendelse af ECO 400 ventilationsanlæg

ECO 400 er velegnet til installation i større boliger med et areal på op til 450 m2 eller mindre virksomheder og er tilpasset de skrappe krav i det kommende bygningsreglement 2020.
Et ECO 400 ventilationsanlæg er særdeles velegnet til installation i uudnyttede og uopvarmede rum som for eksempel tagrum eller repoer, hvorfra rørene til de forskellige rum i din bolig eller virksomhed kan trækkes.

Tilbehør til ECO 400 ventilationsanlæg

ECO 400 kan udstyres med en varmeveksler af PET (plast) eller en entalpi-varmeveksler, hvor det ud over varmegenvinding også er muligt at genvinde fugten fra udsugningsluften i boligen. Den sikrer dermed, at din bolig ikke tørrer ud om vinteren eller bliver for fugtig om sommeren.
ECO 400 kan desuden tilsluttes en elforvarme- eller eftervarmeflade (kan leveres integreret), som tilpasser temperaturen efter det ønskede behov
Anlægget leveres med en Optima 251-styring og G4-filtre på friskluftindtag og -afkast (M5/F7-filter leveres som tilbehør).
Andre fordele ved et ECO 400 ventilationsanlæg:
Reduktion af energiforbruget ved hjælp af kalenderprogram
Kan forbindes til et CTS-anlæg via Modbus-kommunikation
Kan leveres fabriksmonteret med internetgateway, så anlæg kan styres via app-løsning

Genvex ECO 400 ventilations­anlæg

ECO 400 ventilations­anlæg


Varmegenvindings­grad:
Optil 96%
Energimærke: A


Egenskaber

 • Ventilation

Ventilations­anlæg med luft-luft varmepumpe

 

Genvex Premium Preheat 300 er en luft-luft ventilationsvarmepumpe, som er udstyret med følgende:

 • Aluminiums-modstrømsvarmeveksler
 • Varmepumpe med kølefunktion
 • Forvarmeflade integreret i varmepumpen
 • Indblæsnings- og udsugningsventilator
 • Indblæsningsfilter F7
 • Udsugningsfilter M4 samt komplet Optima 301 styring med betjeningspanel

Anvendelse af Premium Preheat 300 ventilationsanlæg

Premium Preheat 300 kan anvendes i boliger, hvor der ønskes en kombination af ventilation og tilførsel af varme eller køling via indblæsningsluften. Ventilationsanlægget fungere sådan at den friske luft ledes ind i boligen, og den varme luft tilføres i modstrømsvarmeveksleren – varme genindvundet fra udsugningsluften. Luften tilføjes yderligere varme fra varmepumpen, som giver et varme supplement til opvarmning af boligen. Ønskes køling i stedet for, er dette muligt. Indblæsningsfilteret sikrer, at smuds og pollen ikke bliver ført med ind i boligen. Premium Preheat 300 kan anvendes til boliger op til ca. 350 m².

 

Fordele ved Premium Preheat 300

 

 • Både komfortopvarmning og køling af indblæsningsluften
 • Indbygget forvarmeflade
 • Opfylder Bygningsreglement 2018 til større boliger på op til 230 m2
 • Kan leveres i en højre- eller venstrevendt version.
Genvex Premium Preheat 300 ventilationsanlæg

Premium Preheat 300 ventilationsanlæg

 

Varmegenvindings­grad: Optil 91%
Luftmængde på ca. 375 M³/H

 


Egenskaber

 

 • Ventilation
 • Opvarmning
 • Aktiv køling

Ventilations­anlæg med luft-luft varmepumpe

 

GE Premium 1/1L er et ventilationsanlæg indeholdende modstrømsvarmeveksler, varmepumpe, indblæsnings- og udsugningsventilator, kassettefilter F7 med indblæsning, kassettefilter G4 med udsugning samt komplet automatik, Optima 300 betjeningspanel og ekstra automatik for køling.

 

Anvendelse af GE Premium 1/1L ventilationsanlæg

GE Premium 1/1L anvendes til ventilationsanlæg, hvor der ønskes udsugning og indblæsning samtidig med, at energien i udsugningsluften anvendes til enten opvarmning eller køling af indblæsningsluften. GE Premium 1/1L kan anvendes til boliger op til ca. 275 m².

Fordele ved GE Premium 1/1L

 • Både komfortopvarmning og køling af indblæsningsluften
 • Opfylder bygningsreglementet 2018 op til 160 m2 bolig
 • Leveres i højre- eller venstrestillet model
Genvex GE Premium 1/1Lventilationsanlæg

GE Premium 1/1Lventilationsanlæg

 

Varmegenvindings­grad: Optil 91%
Luftmængde på ca. 300 M³/H

 


Egenskaber

 

 • Ventilation
 • Opvarmning
 • Aktiv køling
GES Energy S er et ventilationsanlæg med varmegenvinding, som genanvender op til 96 % af varmen i boligen. Ventilationsanlægget kan anvendes til boliger op til ca. 230 m² og kan indbygges i et 60×60 cm skab. Det overholder bygningsreglementet 2018 op til 200 m2 og kan på grund af en høj isoleringsgrad installeres udenfor i tørre miljøer helt ned til -10°C.

GES Energy S kan leveres med bypass, hvilket betyder, at du om sommeren vil kunne køle din bolig uden at bruge strøm, ved at åbne op for den køligere udeluft og lukke den direkte ind i din bolig.

 

Varianter af GES Energy S ventilationsanlæg

 • GES Energy S stående model – med eller uden bypass.
 • GES Energy S liggende model -med eller uden bypass.
Genvex GES Energy S ventilations­anlæg

GES Energy S ventilations­anlæg

 

Varmegenvindings­grad: Optil 96%

Luftmængde på ca. 250 M³/H


Egenskaber

 

 • Ventilation

Ventilations­varmepumpe

 

Genvex Combi 185 BP er et komplet ventilationsanlæg, der genanvender op til 95% af varmen. Det består af en 185 liters varmtvandsbeholder (med indbygget varmespiral, hvor der kan kobles en ekstern varmekilde til, og en kombinationsvarmepumpe til opvarmning af indblæsningsluften og opvarmning af brugsvandet. Desuden består ventilationsanlægget af energibesparende indblæsnings- og udsugningsventilatorer, friskluftfilter og udsugningsfilter (begge er G4-filtre) samt komplet Optima 312-styring.
På betjeningspanelets display, vises anlæggets driftstilstand, som kan indstilles efter behov.

Anvendelse af Combi 185 BP ventilationsvarmepumpe

Combi 185 BP anvendes som ventilationsvarmepumpe i boliger, hvor der lægges vægt på en høj varmegenvindingsgrad og et lavt energiforbrug samtidig med, at energien i udsugningsluften bruges til opvarmning af henholdsvis indblæsningsluften eller brugsvandet. Combi 185 BP kan anvendes til boliger op til ca. 300 m².

Fordele ved Combi 185 BP ventilationsvarmepumpe

 • Leverer både frisk luft og varmt brugsvand til hele familien
 • Anlæg leverer tilskud til opvarmning via indblæsningsluften
 • Højeffektiv varmepumpe med lavt energiforbrug

Variationer af Combi 185 BP ventilationsvarmepumpe

Combi 185 BP S: Lille kompressor med varmespiral
Combi 185 BP LS: Stor kompressor med varmespiral

Genvex Combi 185 BP ventilationsvarmepumpe

Combi 185 BP ventilationsvarmepump

 

Varmegenvindings­grad: Optil 95%

Luftmængde på ca. 300 M³/H


Egenskaber

 

 • Ventilation
 • Varmt vand
 • Opvarmning