eWall ladesystem

 Hvad er eWALL ladesystem?

eWALL® SCANKAB CHARGING SYSTEM er et innovativt indspark til den grønne infrastruktur.

Ideen med eWALL ladesystem er, at du forbereder lade-infrastrukturen rigtigt første gang, så du løbende kan koble flere ladestandere på. Det giver dig mulighed for at skalere systemet og udvide kapaciteten af ladepladser til elbiler i takt med, at behovet ændrer sig.

Alternativt vil man med en traditionel installation trække et kabel fra en hovedtavle og ud til den enkelte ladestander. Jo flere bokse, man skal have op, jo flere kabler, jo større føringsveje og i det hele taget en mere bøvlet og uæstetisk installation. Det undgår du med eWALL®.

Hvordan fungerer eWALL® ladesystemet?

Systemet er let at montere og består af kun fem komponenter. Årsagen til den nemme og skalerbare installation skal findes i det centrale fladkabel.

Kablet monteres på holdere, der blot skal bores ind i væggen ligesom almindelige beslag. Fladkablet tilpasses den ønskede længde, og afsluttes med et endestykke i den ene eller begge ender. I modsatte ende tilsluttes kablet elnettet, der forbinder fladkablet med et traditionelt installationskabel. Udtagene til ladestationerne placeres frit langs fladkablet med tilslutningsmodulet, der er udformet, så det ”bider sig fast” og ind i fladkablet, når det tilsluttes. Gennem tilslutningsmodulet tilslutter man det kabel, der forsyner den pågældende ladestander (vi anbefaler maks 10 ladestandere pr. fladkabel-streng afhængig af det enkelte setup). Det giver mulighed for nemt og hurtigt at koble ladestanderen på fladkablet lige der, hvor du ønsker det.

Så er du ikke sikker på, hvor mange ladestandere, der skal installeres i fx en boligforening, kan du nøjes med at trække fladkablet og senere udbygge installationen med flere bokse.  

kabler til elbil

Dynamic Load Management

Endnu en af fordelene ved eWALL® er, at Dynamic Load Management justerer og fordeler effekten efter det antal elbiler, der er tilsluttet systemet og dermed sikrer kapaciteten til mange.
OBS: Det kræver dog, at den valgte ladeboks understøtter den funktion.

På den måde er eWALL® også kompatibel med leverandørernes overvågningsfunktion i ladestationerne og bidrager til at forhindre overstrøm i systemet.

ladekabel

Hvor kan eWALL® installeres?

  • Parkering i byer, boligforeninger, lufthavne, togstationer, ved hoteller, supermarkeder, i kontorbygninger og virksomheder
  • Privat parkering i boliger

De vigtigste fordele ved eWALL®

✅ Fremtidssikker og hurtig installation

✅ Fleksibel og skalerbar – systemet kan til enhver tid nemt udvides med flere smarte ladestandere

✅ Du kan nemt koble flere ladestandere på fladkablet

✅ Enkel og æstetisk installation – Du undgår en masse kabler og føringsveje

✅ Minimum 70% besparelse i installationsomkostninger for din installation

.

Hvad er eWall ladesystem?

eWall ladesystem, er et nyt system lavet af Scankab. eWall ladesystem er lavet til at man forbereder lade-infrastrukturen rigtigt første gang, så det bliver muligt at koble flere ladestander på med tiden.

Hvordan fungere eWall ladesystem?

Kablet bliver monteret på holderen, som bare skal bores ind i væggen. Fladkablet vil blive tilpasset til din ønskede længe og afsluttes med et endestykke. Derefter vil kablet blive tilsluttet til elnettet. 

Du kan læse meget mere om hvordan eWall fungere, længere op på siden. 

Hvorfor vælge eWall ladesystem?

Det giver dig mulighed for at have op til 10 ladestander pr fladkabel-streng. eWall ladesystem giver dig minimum 70% besparelse i installationsomkostninger for din installation.

Hvor kan eWall installeres?

eWall kan blive installeret rigtig mange steder. Bl.a. boligforeninger, togstationer, privat parkering, virksomheder og mere.

Hvilke fordele er der ved eWall ladesystem?

Der er nogle helt sikre fordele ved eWall ladesystem. Det er bl.a. at det er fremtidssikker, hurtig installation, fleksibel, kan til enhver tid udvides og det er nemt at koble ladestandere på fladkablet. 

 

VS Automatic tilbyder rådgivning til dig. Hvor vi vil rådgive dig bedst muligt, så du bliver helt tilfreds med dit projekt. 

Du kan også ringe til os på tel:75 64 18 99 

eWall- booking