fbpx

Er den grønne omstilling gået i stå?

Er den grønne omstilling gået i stå?

Er den grønne omstilling gået i stå?

I disse tider taler alle om grøn omstilling, klima og miljø. Det er det helt store emne indenfor mange brancher. Men TEKNIQ mener nu at denne omstilling er gået helt i stå.

2020 er året hvor der bliver lukket ned for mange af de energispareordninger som der er hvis man som privat person eller virksomhed ønsker at energirenovere. Hvilket har været muligt i mange år indtil nu.

Dette kan være en stor konsekvens for den udvikling som der indtil videre har været i forbindelse med at renovere energibesparende.  [/vc_column_text][vc_empty_space][vc_column_text]

”Vi ser allerede nu, at markedet for energibesparelser er ved at gå i stå. Eksempelvis er de rådgivningsvirksomheder og forsyningsvirksomheder, der hjælper med at formidle tilskud begyndt at reducere de tilskudsbeløb, man kan få per kWh, markant. Ja, faktisk har mange allerede lukket for optag af energibesparelser og flere vil følge med den kommende tid. Det er utilfredsstillende i en tid hvor vi mere end nogensinde har brug for besparelserne til at understøtte vores ambitiøse CO2-målsætning,” siger Simon O. Rasmussen, underdirektør hos TEKNIQ Arbejdsgiverne.
Se kilde her

 

Målet er at reducere 70% drivhusgasser i 2030

Dette mål stemmer ikke overens med beslutningen om at afskaffe tilskuddet til at få energirenoveret. Hvilket er noget som går ud over den tilgang og fremgang der ellers ha været i forhold til renovationer.

Så er den grønne omstilling gået i stå?

Mangler du en varmepumpe?

Lad os hjælpe dig godt på vej.

Info@vs-automatic.dk

+45 75 64 18 99

Kontakt VS Automatic

Udfyld formularen herunder og vi vil vende tilbage til dig.

    HVAD HAR DU BRUG FOR?


    Anbefalede indlæg

    Fordi du læste indlægget, tror vi at du kan lide disse indlæg.