fbpx

Mød din lokale elektriker i Midtjylland

Mød din lokale elektriker i Midtjylland

Én ting er sikkert – vi går ikke, før det hele virker!

Hos VS Automatic har vi en bred viden indenfor elarbejde. Vi hjælper med alt fra klassiske elinstallationer til de mere komplekse elopgaver. Vi er din lokale elektriker i Midtjylland, og vi er med hele vejen.

Hos VS Automatic kommer den gode service og det professionelle håndværk altid først. Og det er noget, som vi minder hinanden om hver dag. Én ting er nemlig at have en mission – noget andet er at udleve den i praksis. 

Vi hjælper både private- og erhvervskunder over hele landet. Med over 100 medarbejdere har vi en bred vifte af kompetencer indenfor alle former for elarbejde.

Den gode rådgivning og professionelle service er alfa og omega. Vi ønsker altid den gode dialog, da ingen opgaver er ens, og vi går ikke, før det hele virker.

Vi hjælper med:

✅  Elinstallation
✅  Data & Kommunikation
✅  Varmepumpe
✅  Alarmsystem
✅  Sikring og overvågning
✅  Solceller
✅  Klimaanlæg
✅  Energioptimering og rådgivning
✅  Automation

Vælg en VE godkendt installatør

VS Automatic er VE godkendt, hvilket sikrer dig høj faglighed indenfor installationer af vedvarende energi. Vi er stolte af at være med på listen over de virksomheder, som har fået dette kvalitets stempel.

Energistyrelsen skriver bl.a.: ”VE-godkendelsesordningen er for de installatør- og montørvirksomheder, som er blandt de bedste til at installere små vedvarende energianlæg som varmepumper, solceller, solvarme samt biomassekedler og -ovne.”

Du kan læse meget mere om, hvad en VE godkendelse står for her, og få et indblik i vores andre certificeringer.

VE installatør godkendt logo vs automatic

Mød Tomas

Tomas er én af vores mange loyale medarbejdere. Han har haft sin gang i VS Automatic i 23 år, hvor han arbejder som projektleder. Her varetager han projekter for vores mange erhvervskunder og behandler alt fra kundekontakten, planlægningen af opgaver til økonomien bag projekterne. Vi er behjælpelige i alle brancher, og har erfaring indenfor alt fra mejeri og landbrug til fjernvarme og metalindustrien.

Tomas blev spurgt til, hvad VS Automatics spidskompetencer er, og der var ikke nogen slinger i valsen – for det er uden tvivl de mange kompetencer og den gode service.

”Vi finder altid en løsning. Vi har et bredt udvalg af kompetencer i alle de ansatte, vi har. Måske den ene ikke kan lige dét, der bliver efterspurgt, men så kan en kollega. Vores kunder får altid en rigtig god service og vi bliver ved med at være ved dem, til vi er færdige. Vi springer ikke fra opgaven lige pludselig!”

Har du brug for rådgivning om et styringssystem? Eller står I overfor en optimering af jeres maskiner? Så er vi altid klar til at hjælpe. Og det kan meget vel være, at du får Tomas i røret.

Du kan kontakte din lokale elektriker i Midtjylland på tlf. 75 64 18 99 eller udfylde kontaktformularen her.

Tomas projektleder i VS din lokale elektriker i Midtjylland

Tomas, projektleder i VS Automatic.

Anbefalede indlæg

Fordi du læste indlægget, tror vi at du kan lide disse indlæg.