Solutions for electric car charging

Charge Amps er en svenskejet virksomhed, som siden 2012 har specialiseret sig i ladestandere til elbiler. Ladestanderne er målrettet til den kræsne forbruger, som gerne vil have det bedst mulige tilbehør til sin elbil, og ikke vil gå på kompromis med kvaliteten.

Gør hverdagen grønnere

Charge Amps ladestandere er fremstillet af genbrugsaluminium, og er af hensyn til det svenske ophav blevet designet til at tåle de hårde nordiske vintre helt ned til -25 grader celsius. Samtidig kan den modstå temperaturer på op til +45 grader.

Bedst på markedet

Ladestandernes software har de højeste IP-klassificeringer i branchen, så du er sikker på at modtage et produkt i topkvalitet. De høje IP-klassificeringer er med til at gøre dem ekstraordinært gode til at modstå høje og lave temperaturer, hvilket gør dem ideelle for dig, som bor på de nordiske breddegrader.

Spørgsmål til produkterne? Kontakt VS-Automatic på 75 64 18 99.

Se mere information om Charge Amps ladestandere på VS-Automatics webshop.

Tilbud
1.495 DKK
Tilbud
7.495 DKK
Tilbud
7.895 DKK
Tilbud
7.575 DKK

Charge Amps Halo

Halo modellen er den mest populære ladestander hos Charge Amps, og med god grund. Ligesom forgængeren styres det hele gennem Charge Amps software, som tilkobles via WiFi. Halo har LED-lys siddende, som tydeligt viser opladningstiden og hvor kablerne sidder. Stikket er kompatibelt med alle typer af biler, og derfor kan du være helt sikker på, at du er på farten igen, så snart Halo er monteret

Charge Amps Aura

Charge Amps Aura ladestanderen fås I et stilrent svensk design, hvor du samtidig støtter bæredygtighed og grøn omstilling, idet den er lavet af 100% genbrugsaluminium. Standeren har en opladningseffekt på op til 22 kW, og kan lade op til to elbiler ad gangen. Ladestanderen kan efter installationen kobles til dit WiFi-netværk og konfigureres herfra. Skulle der være spørgsmål med hensyn til WiFi-konfigurationen følger der også en manual med på dette.

charge amps online booking