fbpx

Certificering fra Teknologisk Institut var vigtig

vsa_solceller

Certificering fra Teknologisk Institut

Certificering fra Teknologisk Institut var vigtig for Knud Erik da han skulle vælge solcellemontør.

Knud Erik Kristensen har som uddannet maskinmester selv god forstand på teknik – og måske netop derfor er det vigtigt for ham, at arbejdet er i orden. VS Automatic levede op til kravene, som en af de eneste elinstallatører i Horsens-området der er KSO solcelle certificeret af Teknologisk Institut.

Knud Erik Kristensen undersøgte markedet grundigt, inden han valgte VS Automatic som leverandør af sine nye solceller.

“Jeg er selv uddannet maskinmester og er sådan en type, der undersøger tingene til bunds, inden jeg køber noget. Så en af grundene til, at jeg valgte VS Automatic, da jeg ville have solceller, var, at de er et af to firmaer i Horsens, der er godkendt af Teknologisk Institut”.

KSO-ordningen

Med solcelle-certificeringen fra Teknologisk Institut har VS Automatic papir på, at installatørerne har lært at beregne og dimensionere hvert enkelt anlæg, så det passer perfekt til det sted, det skal bruges, ligesom de ved, hvilken teknologi, der skal til for at få den allerbedste løsning.

KSO-ordningen var vigtig er et omfattende system til kvalitetssikring og betyder, at ca. 15-20 pct. af alle solcelle-anlæg kontrolleres efter et bestemt system, hvor en KSO-kontrollant kommer og gennemgår anlægget sammen med installatøren.

Ikke en hurtig beslutning

”Jeg havde nok spekuleret på solcellerne i tre-kvart år og var med til et temamøde om solcelleanlæg. Det overbeviste mig om, at solceller var det rigtige valg – både for at undgå CO2-udslip og for at opnå besparelser. Mit hus ligger godt til solceller, for det vender stort set lige mod syd, og det har en god taghældning.”
Knud Erik Kristensen bestemte sig for et anlæg, der producerer 4000 kilowatt-timer: ”Det svarer nogenlunde til vores forbrug på 3800 kilowatt-timer, og det skulle det også helst. Det kan jo ikke betale sig at få et for stort anlæg som producere for meget,” siger han med henvisning til nettomåler-ordningen.

Mangler du solceller?

Lad os hjælpe dig godt på vej.

Info@vs-automatic.dk

+45 75 64 18 99

Kontakt VS Automatic

Udfyld formularen herunder og vi vil vende tilbage til dig.

    HVAD HAR DU BRUG FOR?


    Anbefalede indlæg

    Fordi du læste indlægget, tror vi at du kan lide disse indlæg.