Bosch luft til vand varmepumpe

Bosch luft til vand varmepumpe gør det muligt for dig at opvarme eller køle dit hus til den ønskede temperatur. En luft til vand varmepumpe er ideel til helårshus og kan også opvarme dit vand. Vandpumpen kan give dig en besparelse på 60-70% på din energiregning. 

Læs mere om varmepumper her: varmepumpe luft til vand

Varmepumpe fra Bosch

Vælger du en luft til vand varmepumpe fra Bosch, får du et kvalitetsprodukt fra en virksomhed som har eksisteret i over 100 år. Bosch har stor fokus på grønenergi og har designet deres varmepumper i et gennemtænkt design. 

Hos VS Automatic sidder vi klar til at rådgive dig om den rette varmepumpe til dit behov. Kontakt os i dag på +(45) 75 64 18 99, vi sidder klar til at rådgive dig!

Læs mere om varmepumper her: varmepumpe luft til luft

Luft til vand varmepumpe fra Bosch

En luft til vand varmepumpe fra Bosch består af en inde- og ude-del. Udenfor dit hus placeres en boks som fungerer som en ventilator. Boksen trækker luft ind gennem en varmeveksler og overført til et kølemiddel. kølemidlet sendes ind til inde delen. Kølemidlet køres altså igennem og opvarmer vandet. Vi anbefaler luft til vand varmepumper til huse som enten har gas, olie eller fjernvarme installeret.

Med en luft til vand varmepumpe udnyttes varmen i luften til fulde, og dette spare dig penge på opvarmning af vand og rum. Når først din Bosch luft til vand varmepumpe er installeret passer den stort set dig selv, og har du på nuværende tidspunkt olie- eller gasfyr kan det give dig store besparelser. 

Du kan også bruge din luft til vand varmepumpe til at opvarme swimmingpools.
Du skal dog være opmærksom på det kræver vandbårne radiatorer eller gulvvarme for at få monteret en luft til vand varmepumpe fra Bosch. 

Hvorfor skal jeg vælge en Bosch luft til vand varmepumpe?

✅ Beregnet til helårshuse

✅ Kan erstatte olie-eller gasfyr

✅ Energibesparelse på 60-70%

✅ Større investering men større besparelse

✅ Betalt tilbage igen indenfor 6-8 år

✅ Godt for miljøet

✅ Flot design

Tilskud til  din Bosch luft til vand varmepumpe

Ønsker du at montere en luft til vand varmepumpe kan du søge om tilskud fra energistyrelsens bygningspulje. Puljen åbner to gange om året, og køber du din Bosch luft til vand varmepumpe gennem VS Automatic kan vi hjælpe dig med din ansøgning og montere din nye varmepumpe. 

Vi er godkendte VE-installatør og udførende eksperter indenfor området energioptimering. Hos VS Automatic ved vi hvordan man søger om tilskud og kan hjælpe dig godt på vej. Kontakt os for mere information. 

Energistyrelsen tilskud til varmepumper

Det er energistyrelsen som styrer puljen, du kan derfor tilmelde dig deres nyhedsbrev og få besked når der er fastlagt en dato for den næste bygningspulje. Du kan læse mere om tilskud til varmepumper på Energistyrelsens hjemmeside

bosch luft til vand varmepumpue app

Ofte stillede spørgsmål

✅ Hvordan fungerer Bosch luft til vand varmepumpe?

Hvordan fungerer Bosch luft til vand varmepumpe?

En luft til vand varmpumpe bruger luften og energien omkring din bolig til at overfører til dine radiatorer og gulvvarme. Dette kan den fordi den flytter energien fra et lavere temperatur niveau til et højere temperatur niveau. Dette får kølemidlet til at skiftevis fordampes og kondenseres

✅ Skal jeg have service på min varmepumpe?

Skal jeg have service på min varmepumpe?

Det er et lovkrav at din varmepumpe skal have et årligt eftersyn, dette er uanset hvor din varmepumpe er installeret. Varmepumpen skal have service fordi den er mekanisk elektronik den er meget følsom, så hvis der sker for mange udsving kører den ikke optimalt. Det skyldes også at kølemidlet som er inde i varmepumpen, ikke må slippe ud da det er skadeligt for miljøet. Så hvis du vil have mest muligt ud af din varmepumpe, skal du overholde din serviceaftale.

VI kan servicere varmepumper i hele Midtjylland. Kontakt os i dag, eller book tid med det samme.

✅ Luft til luft varmepumpe vs. Luft til vand varmepumpe

Luft til luft varmepumpe vs. luft til vand varmepumpe

En luft til luft varmepumpe er mere populær, fordi den kan bruges mange forskellige steder; sommerhus, kældre, bestemte rum, garager osv. Det kræver ikke en ligeså stor investering som en luft til vand varmepumpe, og den er billigere i drift. Du kan dog ikke søge om tilskud til en luft til luft varmepumpe og den kan heller ikke opvarme dit vand.

En luft til vand varmepumpe er beregnet til helårshuse og kan opvarme dit vand. Det er en større investering men det giver også en energibesparelse på op til 60-70%. Vi ser ofte at investeringen er betalt tilbage indenfor 6-8 år. Du kan også erstatte dit olie- eller gasfyr med en luft til vand varmepumpe. Du skal være opmærksom på at de kræver vandbårne radiatorer eller gulvvarme for at du kan få monteret en luft til vand varmepumpe.

Er du i tvivl om hvilken type varmepumpe du har behov for? Vi har over 20 års erfaring og kommer gerne med rådgivning og et uforpligtende tilbud til dig. Kontakt os i dag.

✅ Hvordan søger jeg tilskud til min varmepumpe?

Hvordan søger jeg tilskud til min varmepumpe?


Fordi at folketinget vil have olie- og gasfyr udfaset kan du søge om tilskud til din Bosch luft til vand varmepumpe.

  • Det første du skal gøre er at kontakte os inden du begynder på renovering, så er du sikker på du får en professionel rådgivning.
  • Vælger du VS Automatic til at monterer din nye Bosch varmepumpe hjælper vi med at søge om tilskud for dig. Vi laver alt dokumentation så processen bliver nem for dig.
  • Når vi har monteret din nye Bosch luft til luft varmepumpe modtager du tilskuddet på din konto.

Puljen åbner hvert år, og du kan kun søge om tilskud til en luft til vand varmepumpe. Du kan læse mere om det her.

✅ Hvilken størrelse varmepumpe skal jeg vælge?

Hvilken størrelse varmepumpe skal jeg vælge?

Størrelsen på din varmepumper kommer an på mange forskellige faktorer som blandt andet størrelsen på rummet og hvordan er rummet isoleret. Hos VS Automatic kan vi give et uforpligtende tilbud på din nye Bosch luft til vand varmepumpe, så kan du nemt få et overblik over hvilken type og størrelse varmepumpe du har behov for.

✅ Må jeg skjule min varmepumpe?

Må jeg skjule min varmepumpe?

Vi anbefaler ikke at du skjuler din varmepumpe, dette skyldes at varmepumpen ikke længere har fri adgang til luft udenfor hvis du pakker den ind. Dette dæmper effekten af varmepumpen, og derfor risikerer du ikke at få fuld udnytte af din investering og skal have flere servicetjek.

De regnfulde dage er faktisk med til at vaske pumpen så der ikke sætter dig for meget skift.

Når vi skal montere din nye varmepumpe, kigger vi på dine behov og omgivelserne og fordi vores montør kender reglerne for placering og støjgrænser i skel. Så du opnår den bedste placering. Vælger du en luft til vand varmpumpe fra Bosch, får du også et unikt design.

VS Automatic er godkendt VE-installatør

 VS Automatic er VE-godkendt installatør i varmepumper. Det betyder at du er sikret en installatør som er uddannet til at sikre høj kvalitet, når din luft til luft varmepumpe skal monteres. Installatøren er også uddannet i et system som mindsker risikoen for fejl. VE-godkendelsesordningen styres af energistyrelsen og er med til at sikre dig.

Vi har over 20 års erfaring og er stolte af at være en del af Horsens lokal samfund.

Kontakt os i dag, eller book tid direkte i vores booking funktion og du er sikret rådgivning af vores VE-godkendt installatør.

elektriker i midtjylland horsens