Bosch luft til vand varmepumpe

Bosch luft til vand varmepumpe gør det muligt for dig at opvarme eller køle din bolig til den ønskede temperatur. En luft til vand varmepumpe er ideel til helårsboliger og kan også opvarme dit brugsvand.

Og så kan varmepumpen tilmed give dig en besparelse på 60-70% på din energiregning.

Læs mere om varmepumper her: varmepumpe luft til vand

Varmepumpe fra Bosch

Vælger du en luft til vand varmepumpe fra Bosch, får du et kvalitetsprodukt fra en virksomhed, som har eksisteret i over 100 år. Bosch har stor fokus på grønenergi og har designet deres varmepumper i et gennemtænkt design. 

Hos VS Automatic står vi klar til at rådgive dig om den rette varmepumpe til netop dit behov. Kontakt os i dag på 75 64 18 99.

Luft til vand varmepumpe fra Bosch

En luft til vand varmepumpe fra Bosch består af en inde- og udedel. Udenfor dit hus placeres en boks, som fungerer som en ventilator. Boksen trækker luft ind gennem en varmeveksler og overført til et kølemiddel. kølemidlet sendes ind til inde delen. Kølemidlet køres altså igennem og opvarmer vandet. Vi anbefaler luft til vand varmepumper til huse som enten har gas, olie eller fjernvarme installeret.

Med en luft til vand varmepumpe udnyttes varmen i luften til fulde, og dette sparer dig penge på opvarmning af vand og rum. Når først din Bosch luft til vand varmepumpe er installeret passer den stort set dig selv, og har du på nuværende tidspunkt olie- eller gasfyr kan det give dig store besparelser. 

Du kan også bruge din luft til vand varmepumpe til at opvarme swimmingpools.
Du skal dog være opmærksom på det kræver vandbårne radiatorer eller gulvvarme for at få monteret en luft til vand varmepumpe fra Bosch. 

Hvorfor skal jeg vælge en Bosch luft til vand varmepumpe?

✅ Beregnet til helårshuse

✅ Kan erstatte olie-, pille- eller gasfyr

✅ Energibesparelse på op til 60-70%

✅ Større investering her-og-nu, men større energibesparels

✅ Godt for miljøet

Læs også omkring Bosch varmepumpe luft til luft

Tilskud til din Bosch luft til vand varmepumpe

Ønsker du en luft til vand varmepumpe, kan du søge om tilskud fra Energistyrelsens bygningspulje. Puljen åbner to gange om året – og køber du din Bosch luft til vand varmepumpe gennem VS Automatic, kan vi hjælpe dig med din ansøgning samt montering af din nye varmepumpe. 

Vi er godkendt VE-installatør og udførende eksperter indenfor energioptimering. 

Kontakt os her for mere information. 

Energistyrelsen tilskud til varmepumper

Du kan med fordel tilmelde dig Energistyrelsens nyhedsbrev, hvis du ønsker at holde dig opdateret på bygningspuljen. Så får du direkte besked, når der er fastlagt en dato for den næste bygningspulje.

Du kan læse mere om tilskud til varmepumper på Energistyrelsens hjemmeside.

bosch luft til vand varmepumpue app

Ofte stillede spørgsmål

✅ Hvad er forskellen på en Bosch luft til luft - og en Bosch luft til vand varmepumpe?

Hvad er forskellen på en Bosch luft til luft – og en Bosch luft til vand varmepumpe?

Bosch luft til luft varmepumpe
En Bosch luft til luft varmepumpe er ideel til sommerhuse og større rum samt kældre. En luft til luft varmepumpe kan ikke bruges til at opvarme dit brugsvand.

Varmepumpen fungerer på den måde, at vi monterer en del udenfor på din bolig, og en del indenfor. Den del der sidder udenfor, omdanner luften til energi og sender denne energi til inderdelen. Indenfor blæses luft ud i rummet i den ønskede temperatur. En luft til luft varmepumpe fra Bosch er billigere i drift samt montering og giver dig en stor energibesparelse.

Bosch luft til vand varmepumpe
Denne type varmepumpe er ideel, hvis du skal varme dit helårshus op – og ligeledes ønsker en løsning til opvarmning af dit brugsvand. Den kan erstatte dit olie-, pille- eller gasfyr. Den fungerer på samme måde som en luft til luft varmepumpe, hvor den omdanner luften til energi.

En luft til vand varmepumpe er en større investering, men giver dig en stor energibesparelse på helt op til 60-70%.

Du skal dog være opmærksom på, at det kræver vandbårne radiatorer og/eller gulvvarme for at få installeret en luft til vand varmepumpe.

Godkendt VE-installatør

Vi er VE-godkendt varmepumpe installatør. Det betyder, at du er sikret en installatør, som er uddannet til at sikre høj kvalitet, når din luft til luft varmepumpe skal monteres.

Installatøren er uddannet i et system, som mindsker risikoen for fejl. VE-godkendelsesordningen styres af Energistyrelsen.

Kontakt os i dag, eller book tid direkte via vores booking funktion. Så er du sikret rådgivning af vores VE-godkendte installatør.

elektriker i midtjylland horsens

Kasper

Afdelingsleder

“Jeg brænder for mit arbejde, hvilket gør jeg altid vil finde den bedste løsning til mine kunder.”

Kasper varmepumpe afdelingsleder

Hjælp til valg af varmepumpe?

Jeg hjælper gerne med rådgivning