Bosch luft til luft varmepumpe

Med en Bosch luft til luft varmepumpe kan du opvarme eller nedkøle et rum til den ønskede temperatur på en simpel og grønnere måde. En luft til luft varmepumpe kan monteres i mange forskellige rum, og er en effektiv og energibesparende måde at opvarme din bolig på.

Læs mere om varmepumper her: varmepumpe luft til luft

Varmepumpe fra Bosch

Bosch er en dansk virksomhed, der har eksisteret i over 100 år og har stor fokus på grøn energi. Hvis du vælger en varmepumpe fra Bosch, får du et produkt, som har et gennemtænkt design og funktion. 

Vi sidder klar til at rådgive dig om den rette varmepumpe til dit behov. Kontakt os i dag på tlf. (+45) 75 64 18 99 og få svar på dine spørgsmål. 

Luft til luft varmepumpe fra Bosch

Det er blevet populært, at få installeret en luft til luft varmepumpe, fordi det er en effektiv og billig måde at spare på din energiregning og samtidig passe på miljøet.

En luft til luft varmepumpe fra Bosch er billigere i omkostninger end en luft til vand varmepumpe, Derfor skal du ikke af med så stor en investering. Du skal dog være opmærksom på at en luft til luft varmepumpe ikke kan varme dit vand op. 

Overvejer du at investere i en Bosch luft til luft varmepumpe, men mangler svar på de sidste spørgsmål? Så kontakt os – vi kan altid lave et uforpligtende tilbud og monterer varmepumper i hele Midtjylland. Baseret på placering, og hvor stort et rum varmepumpen skal varme/køle, kan vi komme med et omkostningseffektivt løsning til dig. 

Hvorfor skal jeg vælge en Bosch luft til luft varmepumpe?

✅ Ideel til sommerhus, større rum, garager, kældre mm.

Billig i anskaffelse og drift

✅ Smart teknologi med mulighed for App styring 

✅ Stor energibesparelse

✅ Flot design

✅ Kan hurtigt varme/køle rummet til den ønskede temperatur

✅ En grønnere løsning 

Bosch luft til luft varmepumper

1.295 DKK

Bosch luft til luft varmepumpe

Bosch Climate varmepumpe 9100i 85HE A+++

13.795 DKK

Bosch luft til luft varmepumpe

Bosch Climate varmepumpe 8100i 65HE A+++

11.795 DKK

Bosch luft til luft varmepumpe

Bosch Climate varmepumpe 6100i 65HE A++

10.395 DKK

Bosch luft til luft varmepumpe

Bosch Climate varmepumpe 6100i 50HE A++

9.895 DKK

Hvor kan jeg bruge en luft til luft varmepumpe?

En bosch luft til luft varmepumpe kan monteres mange forskellige steder, de mest almindelige er blandt andet:

 • Helårsbolig
 • Sommerhus
 • Garage
 • Kælder
 • Værksted
 • Skur
 • Kontormiljø
 • Produktionslokaler

Er du i tvivl om, hvilken type varmepumpe, som kan dække dit behov, er du altid velkommen til at kontakt os. Vores rådgivere er altid klar til at hjælpe dig.

bosch til luft varmepumpe

Ofte stillede spørgsmål

✅ Hvorfor skal jeg investere i en luft til luft varmepumpe fra Bosch?

Hvorfor skal jeg investere i en luft til luft varmepumpe fra Bosch?

Det kan være svært at se fordelene ved en varmepumpe, hvis man har fjernvarme eller andre centrale varmeforsyninger. Men her er en Bosch varmepumpe også en fordel, da du ikke behøver at vente på, at varmen eller kulden kommer rundt i rummet. Det går hurtigere med en varmpumpe fra Bosch. En varmepumpe kan ændre temperaturen med det samme. På meget kort tid kan den sende op til 50 C° varm luft, rundt i dit hjem, eller udsende en frisk brise på en varm sommerdag.

Har du en ældre varmepumpe, kan det være en god idé at se, om den skal opdateres til en nyere model, da de nye modeller er A+++ mærket. Der er derfor store besparelser at hente på energiregningen. 

Betjen din varmepumpe, mens du er på farten
Du kan også benytte en SMS-service eller App til at indstille temperaturen på din varmepumpe. Du sender bare en sms til varmepumpen om den ønskede temperatur, og pumpen går straks i gang med at varme eller køle din bolig.
Bruger du Appen, kan du ligeledes betjene din varmepumpe nemt og enkelt, uden at du behøver at være i nærheden af den. Vælger du at styre din varmepumpe via Appen, skal du være opmærksom på, at det kræver WIFI.

Forbedre indeklimaet
En varmepumpe kan også være med til at forbedre indeklimaet i din bolig.
Den rette rumtemperatur samt god cirkulation i luften, har stor betydning for det gode indeklima. Et dårligt indeklima kan give fysiske gener så som hovedepine, koncentrationsbesvær samt allergi, hvilket har stor betydning for dit helbred og velvære. Et godt indeklima har ikke kun betydning for dit velbefindende, det har også en stor betydning for din bolig generelt, da det er med til at forebygge skimmelsvamp og andre fugtskader.

Vil du vide mere om, hvordan du kan skabe et godt indeklima, kan du læse mere på sundhedsstyrelsens hjemmeside her.

✅ Hvilken størrelse varmepumpe skal jeg vælge?

Hvilken størrelse varmepumpe skal jeg vælge?

Når du skal vælge størrelsen på din nye Bosch varmepumpe, kan vi hjælpe dig med at finde frem til den rette. Vi starter med at tage en uforpligtende snak om:

 • dine behov for varmepumpen
 • hvilke rum den skal varme eller køle
 • hvor store rummene er
 • antal og placering af vinduer
  mm.

Ud fra disse oplysninger finder vi frem til den varmepumpe, som passer til dit behov.

Størrelsen kommer altså an på, hvor og hvordan varmepumpen skal bruges.
Men er det til garagen behøver du ofte ikke en stor model, men er det et stort helårshus du ønsker varmet, er det en større varmepumpe.

Kontakt os for en uforpligtende snak om din nye varmepumpe.

✅ Kan jeg bruge en Bosch varmepumpe i mit sommerhus?

Kan jeg bruge en Bosch varmepumpe i mit sommerhus?

Ja! Det kan du med stor fordel.

Det er meget populært at bruge luft til luft varmpumper i sommerhuse. Det skyldes, at sommerhuse sjældent har en centralvarmeforsyning, hvormed de i stedet bruger elvarme – som er dyrt i drift. Så ønsker du en større energibesparelse på dit sommerhus, anbefaler vi en Bosch luft til luft varmepumpe.

Har du en brændeovn i dit sommerhus? Så ved du, hvor koldt det er om morgenen, inden du får tændt op i brændeovnen, og den får varmet rummet op. Med en Bosch luft til luft varmepumpe kan du holde en behagelig temperatur i rummet hele tiden, og pumpen er med til at fordele varmen jævnt. Det skaber et bedre indeklima, fordi luften ikke står stille i sommerhuset. Det kan være med til at mindske risikoen for fugtskader og skimmelsvamp. OG som prikken over i’et, så afhjælper det faktisk også noget af “sommerhuslugten”. 

Ønsker du en SMS-service eller App til din varmepumpe, kan du benytte disse til at indstille temperaturen i sommerhuset, inden du når frem.

✅ Kan jeg få tilskud til min Bosch luft til luft varmepumpe?

Varmepumper i garager

I gamle huse er garager sjældent isolerede. I nye huse kan man godt mærke, at porten ikke holder helt så godt på varmen.

Mange fravælger gulvvarme i garagen, fordi de alligevel ikke skal opholde sig der i lang tid ad gangen. Derfor er det oplagt at installere en luft til luft-varmepumpe, som for få penge kan opvarme garagen, når I skal bruge den.

✅ Hvad er forskellen på en Bosch luft til luft - og en Bosch luft til vand varmepumpe?

Hvad er forskellen på en Bosch luft til luft – og en Bosch luft til vand varmepumpe?

Bosch luft til luft varmepumpe
En Bosch luft til luft varmepumpe er ideel til sommerhuse og større rum samt kældre. En luft til luft varmepumpe kan ikke bruges til at opvarme dit brugsvand. Varmepumpen fungerer på den måde at vi montere en del udenfor på dit hus, og en del indenfor. Den del der sidder udenfor omdanner luften til energi og sender denne energi til den del der sidder indenfor. Indenfor bliver den luft blæst ud i rummet i den ønskede temperatur. En luft til luft varmepumpe fra Bosch er billigere i drift, koster mindre at monterer og giver dig en stor energibesparelse.

Bosch luft til vand varmepumpe
Denne type varmepumpe er ideel hvis du skal varme dit helårshus op, og også ønsker at den opvarmer dit vand. Den kan også erstatte dit olie- eller gasfyr. Den fungerer på samme måde som en luft til luft varmepumpe hvor den omdanner luften til energi og sender ud i rummet. Det er en større investering men giver dig en stor energibesparelse på op til 70% og er ofte betalt tilbage igen indenfor 6-8 år. Du skal dog være opmærksom på det kræver vandbårne radiatorer eller gulvvarme for at få installeret en luft til vand varmepumpe.

Godkendt VE-installatør

Vi er VE-godkendt installatør i varmepumper. Det betyder, at du er sikret en installatør, som er uddannet til at sikre høj kvalitet, når din luft til luft varmepumpe skal monteres. Installatøren er uddannet i et system, som mindsker risikoen for fejl. VE-godkendelsesordningen styres af energistyrelsen og er med til at sikre dig.

Vi har over 20 års erfaring og er stolte af at være en del af Horsens lokal samfund.

Kontakt os i dag, eller book tid direkte i vores booking funktion og du er sikret rådgivning af vores VE-godkendt installatør.

elektriker i midtjylland horsens