Gratis besøgstæller

Bliv klogere på din El Installation

Bliv klogere på din El Installation

Varmepumpe indeklima

Indeklima med luft til luft varmepumpe? En luft til luft varmepumpe er ikke kun en investering som kan gøre en forskel på din varmeregning og din økonomi. Da en luft til luft varmepumpe, ikke benytter husets eksisterende radiatorer eller varmeanlæg til opvarmning, som luft til vand varmepumper og jordvarmeanlæg, er der nogle andre faktorer der ... Læs mere Varmepumpe indeklima

Hvad betyder SCOP, COP og SEER?

Hvad betyder COP, SCOP og SEER når du køber varmepumpe? Det kan være svært at vide præcist hvilken betydning forkortelserne betyder når man læser, COP, SCOP og SEER. Du vil her for en forklaring på udtrykkene og hvad de betyder, så du er klædt bedre på når du for eksempel skal købe din næste varmepumpe. ... Læs mere Hvad betyder SCOP, COP og SEER?

Hvor lang levetid har en varmepumpe?

Hvor lang levetid har en varmepumpe? Står du og skal investere i en varmepumpe og ønsker du at blive klogere på hvor lang levetiden normalt er estimeret til? så læs videre her. Som varmepumpe ejer i Danmark, skal man være opmærksom på at varmepumperne udsættes for lidt af hver i løbet af året. Varmepumpen skal ... Læs mere Hvor lang levetid har en varmepumpe?