fbpx

Begræns sygdomssmitte med EASY-CHECK

berøringsfrit termometer fra easy check som kan mindske smittespredningen på din arbejdsplads

Vores hverdag har i dag forandret sig efter virussen Covid19, kom til og vendte om på det vi kender som normal hverdag. Hjemmearbejde er blevet dagligdagen for mange og møder, foretages nu online. Ville det ikke være dejligt med et alternativ, så det stadig kan lade sig gøre at mødes i visse situationer? Det kan nu lade sig gøre med vores berøringsfrie termometer.

Hvad er et berøringsfrit termometer?

Det berøringsfrie termometer er en scanner, der via. en ansigts temperaturmålings test, diagnosticere om du har en normal kropstemperatur, eller om du har feber og derved er i risiko for eventuelt at have smitte. Hvorfor er det berøringsfrie termometer en god investering?

Apparatet er en god investering til din arbejdsplads, da det som skrevet, detekterer om medarbejdere og besøgende har en forhøjet temperatur og dermed feber. Maskinen anvender termiske sensorer til temperaturmålingen. Derved kan I forhindre en potentiel smittekilde i, at komme ind på arbejdspladsen og dermed forhindre smitten i at spredes.
Det er vigtigt at pointere at en termisk scanner ikke er medicinsk udstyr. Det kan ikke detektere COVID-19 eller sikre, at ingen som bærer virussen vil komme ind på arbejdspladsen. Konstatere maskinen feber er det derfor yderst vigtigt at forlade arbejdspladsen og at sundhedsmyndighedernes retningslinjer følges for at bremse smitten.  

Hvordan virker feberscanneren?  

Scanneren er simpel og let anvendelig. Feberscanneren fungerer således, at man sætter hovedet hen imod et optegnet markeret omrids af hovedet. Termometeret detekterer hurtigt dit ansigt med og uden ansigtsmaske og måler temperaturen. Herefter afventer man svar fra maskinen, om man har en godkendt, temperatur. Godkendes temperaturen, kan man fortsætte ind i bygningen.  MEN husk også lige at spritte hænderne, med den medfølgende sprit dispenser.

Skal jeg selv installerer det termiske febermåler?

Scanneren behøver ikke installeres efter køb. den købes med
montering og levering.

Febermåleren kan anvendes i mange forskellige henseender f.eks.

  • I et kontorfællesskab
  • I en offentlig institution
  • I butikker
  • I produktioner

Eller andre steder hvor smitten skal forhindres i at kunne spredes.


Mulighed for leasing eller afbetaling?

Ja du har mulighed for enten leasing eller afbetaling,
Kontakt os gerne, for at høre mere.

Ønsker du mere information om det berøringsfrie termometer,
er du velkommen til at kontakte os:

Tlf:  75 64 18 99“>75 64 18 99
E-mail: vs-automatic.dk

Du kan købe vores termometer her.

Anbefalede indlæg

Fordi du læste indlægget, tror vi at du kan lide disse indlæg.