fbpx

TILBUD Bedst sælgende ladestander – Charge Amps Halo

Charge-Amps-Halo

SÅ BILLIGT, AT DET BURDE VÆRE ULOVLIGT!

Køb Charge Amps bedst sælgende Ladestander hos VS Automatic

Charge Amps Halo – tilbud på ladestander

”Jeg ved ikke hvilken ladestander, der passer bedst til mit behov?!”

– Det er en sætning, vi hører rigtig ofte. 

Hvis du, ligesom mange andre, ikke kan finde rundt i junglen af ladestandere, kan du her læse om vores bedst sælgende ladestander, der er som skabt til det nordiske klima.

Lige nu kører vi et kæmpe tilbud på vores Charge Amps Halo. Sat ned fra 9.375 til kun 6.900 kr!

Du kan også trykke på; Ladeboks til elbil, for at se flere produkter fra Charge Amps

Tilbud
6.900 DKK

Ladestanderen der passer til alle hjem

Halo er en lille, kompakt og intelligent ladeboks, der er lavet af genanvendeligt aluminium i et stilrent design. Modellen henvender sig til den konservative og stilrene forbruger, som ønsker en flot men praktisk ladestander. Ønsker du en ladeboks, som matcher farven i din indkørsel, på din bil eller på dit hus – så får du her muligheden for, at få ladeboksen folieret til en merpris på kun 1.500,-. 

Halo har et fast monteret kabel på 7,5 m, som i sin enkelthed snor sig omkring boksen, når laderen ikke er i brug. Du skal derfor aldrig være bange for at snuble i kablet eller famle i blinde, da Halo er udstyret med LED dioder, som guider dig i mørket.  

Det er ikke kun på baggrund af sit stilrene ydre, at Halo er en favorit blandt kunderne. Denne model har en IP-klassificering på 66, hvilket er markedets højeste. Støv og vand er derfor aldrig til fare for Halo. Og skulle vejret være helt på tværs en kold vinternat, så er Halo fuld funktionsdygtig i temperaturer mellem -25 og +45 grader.  

Skaber større overblik

Vil du have større indblik og oversigt over dit strømforbrug og din ladehistorik?! Så sørger Charge Amps for, at Halo altid er opdateret med nyeste software, som sendes over-the-air. Den opdateres derfor akkurat som din mobiltelefon, så du hele tiden får den mest brugervenlige udgave af Charge Amps software.

Softwaren tillader dig at tænde og slukke for opladning, tilgå rapporteringer og statistikker samt praktiske funktioner som for eksempel ændring af lysstyrke på dioderne og oplåsning af ladekabel.

Prisen for denne ladeboks lyder på blot:
11kw – 6.100,- 
Hvortil installation, som koster 4.195,-

Følg dette link for at læse nærmere omkring Charge Amps Halo.

Thomas

Afdelingsleder

“Jeg går altid efter den bedste løsning for mine kunder.”

Hjælp til ladestander til elbil?

Jeg hjælper gerne med rådgivning

Skriv nu

Anbefalede indlæg

Fordi du læste indlægget, tror vi at du kan lide disse indlæg.