Gratis besøgstæller

Bedre indeklima med en luft til luft varmepumpe

hvor-lang-levetid-har-en-varmepumpe

Bedre indeklima med en luft til luft varmepumpe

En luft til luft varmepumpe er ikke kun en investering som kan gøre en forskel på din varmeregning og din økonomi. Du kan få et bedre indeklima med en luft til luft varmepumpe.
En luft til luft varmepumpe, benytter husets eksisterende radiatorer eller varmeanlæg til opvarmning, som luft til vand varmepumper og jordvarmeanlæg. Luft til luft varmepumper benytter luften udenfor som varmekilde og pumper derfor luften direkte ud i boligen. En luft til luft varmepumpe kan derfor ikke kun påvirke økonomien i en positiv retning, så du sparer penge på din elregning. Du får også mulighed for at påvirke din bolig, til at have et rent og sundt indeklima.

Cirkulation og pollenfilter forbedrer indeklimaet

Det er ikke kun den økonomiske betragtning du skal gøre dig, når du investerer i en ny varmepumpe. Du har som sagt også en perfekt mulighed, for at sikrer dig et sund og bedre indeklima. Igennem cirkulation sørger varmepumpen for at luft som strømmer igennem huset, er en behagelig og god luft. Du vil ikke komme til at opleve at få træk, som der kan være tilfældet tidligere.

De fleste varmepumper har nu til dags et indbygget filter, så røg, pollen og støv bliver filtret væk. Filtret og den naturlige cirkulation, som varmepumpen danner, filtrer den usunde luft væk, så der altid er et godt indeklima. Dette giver alle i husstanden et behageligt indeklima og kan mindske allergiske reaktioner fra pollen og støv.

Når du skal vælge varmepumpe, vil det derfor give mening at undersøg hvilket filtrer der findes, samt se på hvad filtret der passer til dit behov, hvad det koster og hvor ofte det anbefaledes at det bliver skiftet.

Hjælper på indeklimaet og kommer af med fugten

Da en luft til luft varmepumpe trækker og cirkulerer den gamle luft ud af boligen og pumper nyt frisk opvarmet luft igennem, så skifter varmepumpen hele tiden luften ud boligen med frisk luft. Dette er et punkt som er rigtig godt for de boliger eller rum, som kan have svært med at komme af med fugten i rummet. Fugt skaber gode forhold og grobund for skimmelsvamp, samt så giver det også gode betingelser for husstøvmider, bakterier og andet snavs. Som varmepumpe ejer slipper man derfor at skulle sørge for jævnligt at lufte ud, for at bekæmpe fugten og dårligt indeklima.

Håndværkerfradrag

Når du foretager energirenoveringer eller andre klimatiltag, er det muligt at fratrække arbejdslønnen fra i skat.
Når boligen skal energiforbedres, vil der være mulighed for at benytte sig af begge muligheder til samme energirenovering.

Det er muligt at opnå et fradrag på 12.000 kr. årligt pr. person i energirenovering. Hver person over 18 år, boende i husstanden kan få dette fradrag, en husstand med 4 personer over 18, vil altså kunne få et samlet fradrag på 48.000 kr.

Udover dette har man pr. person mulighed for at fratrække 6.000kr i serviceydelser, som rengøring osv.

Du kan læse mere om håndværker fradrag her.

Bedre indeklima for både private boliger og erhvervsbygninger.

Det er ikke kun private boliger som kan dragefordel af at benytte sig af en varmepumpe. Er luften tung og er det svært at tilpasse rummets ønskede temperatur. Få et sundere indeklima og en lettere luft at arbejde i. Ved montering af en varmepumpe skaber du de perfekte rammer for at de ansatte kan yde deres bedste. Om det er på kontoret, supermarkedet, hospitalet, institutioner eller restauranter, vil der med den rette rådgivning fra din montør, altid være en løsning der kan imødekomme dine behov.

Få styr på dit indeklima og få ikke kun et forbedret og sundt indeklima, men få et grøn alternativ som bibeholder medarbejdernes effektivitet i hverdagen.

Ligeledes burde du som butiks-, restaurantejer eller i et kontorfællesskab som eksempelvis hos NP Trucks og lignende også altid stræbe efter at skabe et sundt indeklima og et godt miljø at være i for de besøgende kunder, så de ønsker at blive i netop din forretning. God rådgivning er vigtig når du skal vælge varmepumpe, for at få den mest effektive løsning til dit behov.

HVAD HAR DU BRUG FOR?


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Gør dit liv lidt lettere!

Få tricks fra vores elektrikere - Direkte i din indbakke.

Du får i den forbindelse frit abonnement til vores populære kundeklub.

Her modtager du tips, tricks og tilbud lavet specielt til kundeklubben.

Ingen binding, du kan altid afmelde dig.
Gør min hverdag nemmere - NU
close-link