fbpx

Arla med nyt styresystem

arla

Nyt styresystem hos Arla

Arla med nyt styresystem som VS Automatic har udviklet og programmeret brugerfladen på SCADA-systemet på Gjesing Mejeri.

”VS Automatic har en stor procesforståelse. Hvilket har stor betydning i gennemførelsen af projekter De er gode til at beskrive projekter og følge dem til dørs. Det er guld værd. VS Automatic ved hvad, der kan lade sig gøre, og hvornår det kan.”

Sådan lyder det fra Kurt Poulsen, der er vedligeholdelseschef hos Arla, Gjesing Mejeri om samarbejdet med VS Automatic A/S.

VS Automatic har udviklet og programmeret brugerfladen på SCADA-systemet på Gjesing Mejeri. Gennem dialog har elinstallationsfirmaet VS Automatic, der har afdelinger i Horsens og Østbirk, og Gjesing Mejeri sammen fundet frem til en løsning, som er optimeret til Gjesing Mejeri. SCADA-systemet er en automationsløsning og automatiserer mange af processerne og opgaverne på mejeriet. Systemet hjælper blandt andet med styring af køleanlæg til styring af skummesal og produktionen af ost.

SCADA-system

SCADA-systemet holder øje med alle programmer og er med i hele processen. VS Automatic har programmeret hele vores skummesal, og al styringen på mejeriet foregår over SCADA-systemets brugerflade, som er unikt tilpasset os,” forklarer Kurt Poulsen.

Gjesing Mejeri ejes af Arla og ligger lidt uden for Skanderborg. På mejeriet produceres primært Castello skimmelost.

Systemet foretager dataopsamling på de mange processer på mejeriet. Dermed kan der indbygges forskellige alarmgrænser, så man kan reagere hurtigt på problemer. Dataopsamlingen betyder desuden, at Gjesing Mejeri kan optimere energiforbruget i processen, fordi den kan analyseres.

”Vi er glade for fleksibiliteten”
”SCADA-systemet er det, som styrer hele produktionen. Vi er meget glade for systemet, og vi føler ikke, at man kan køre et mejeri uden det her system. Det er bygget op over mange år og er tilpasset vores mejeri.”

Ud over at have programmeret systemet sørger VS Automatic også for vedligehold og for reparation, hvis systemet står af. Det er især den høje fleksibilitet, som Gjesing Mejeri bider mærke i.

”De kommer og arbejder i weekender og om natten, fordi det kun kan lade sig gøre der, og det behøver man ikke sige til dem. De har forståelse for, at produktionen skal køre, for kører den ikke, bliver der ikke produceret ost. De har før fikset nedbrud sent lørdag aften.”

”Det er den troværdighed, fleksibilitet og forståelse, som vi er glade for.”

Kurt Poulsen, vedligeholdelseschef, Arla, Gjesing Mejeri

Mangler du et styresystem?

Lad os hjælpe dig godt på vej.

Info@vs-automatic.dk

+45 75 64 18 99

Kontakt VS Automatic

Udfyld formularen herunder og vi vil vende tilbage til dig.

Anbefalede indlæg

Fordi du læste indlægget, tror vi at du kan lide disse indlæg.

Hvad er hybrid solceller

Hybrid solceller er blevet mere og mere populært igennem årene. Det er en god kilde til energi. Det er [...]

Læs mere
Udtalelse fra vores studiepraktikant, Mathias

Vores praktikant Mathias er under et praktikforløb hos os, og har i den anledning skrevet en udtalelse om sit [...]

Læs mere
Udtalelse fra vores studiepraktikant, Sarah

Vores praktikant Sarah er under et praktikforløb hos os, og har i den anledning skrevet en udtalelse om hendes [...]

Læs mere

Anbefalede indlæg

Fordi du læste indlægget, tror vi at du kan lide disse indlæg.