VS Automatic

Overvågning og sikring

Overvågningskamera sikrer dine værdier

Mere sikkerhed - mere tryghed

Lad os sikre dit hjem eller din virksomhed. Bare for en sikkerheds skyld.

Det handler om overvågning, alarmer, tyverisikring og automatik. Alt sammen sikkerhedsløsninger der giver tryghed i hverdagen. Så du og din familie eller medarbejdere kan føle sig trygge.

Vær sikker på hvem og hvordan du må filme dine ejendele, overvågning

75+

Professionelt team

1

Autoriseret i overvågning og sikring

20

Års erfaring med overvågning og sikring

Få et tilbud på overvågning og sikring

Tilbuddet er 100% uforpligtende

Specialister i sikkerhedsløsninger

Alt fra et overvågningskamera til alarmsystemer

Vi er specialiserede i sikring og overvågning. Vores installatører har de faglige kompetencer til at udvikle og installere individuelle sikkerhedsløsninger til både private, virksomheder og institutioner.

Det kan for eksempel være med tyverialarmer, beskyttelse af installationer mod lynnedslag, videoovervågning kombineret med tågesikring og klimasikring i rum, hvor der kræves konstant temperatur og fugtighed.

Mulighederne er mange, hvis du spørger os. Vi har installatører over hele landet, der har de nødvendige kompetencer til at installere løsninger inden for sikkerhed

Tyverialarm

Få tryghed 24/7 med en tyverisikring 

Du eller din virksomhed får forhåbentlig aldrig brug for en tyverialarm. Men hellere forebygge end helbrede. I nogle tilfælde vil en alarm nemlig holde ubudne gæster væk. Skulle uheldet være ude, vil du typisk også opleve, at en tyverialarm gør papirarbejdet med forsikringen nemmere.

Overvejer du at tyverisikre dit hjem eller din virksomhed? Så hjælper vi dig gerne med alt fra rådgivning til installation. Vi har stor erfaring med at installere tyverialarmer og alarmsystemer. Samtidig er vores kendskab til markedet og til de forskellige alarmsystemer stort.

Videoovervågning til private og virksomheder

Vi hjælper alle med at være trygge

Videoovervågning er ikke længere forbeholdt banker og butikker. Overvågningskameraer er mere anvendt end nogensinde, fordi det har en præventiv effekt. Vi ser at flere og flere virksomheder og private hjem, har taget videoovervågning i brug – især udendørs ved indgangspartier og dørtelefoner.

Vi tilbyder dig rådgivning og installation af videoovervågning. Og vi står klar til at hjælpe dig, hvad end du søger en videodørtelefon, en tyverialarm kombineret med videoovervågning eller overvågning af et specifikt område.

Sikkerhed med intelligent styring

Få den helt rigtige rådgivning

Du har mulighed for at vælge en sikkerhedsløsning med intelligent styring, hvis du vil have fuld kontrol. En sikkerhedsløsning, hvor du for eksempel via web eller telefon kan overvåge situationen. Hvor du fra din digitale enhed kan tænde og slukke for temperaturen hjemmefra, lukke folk ind, se hvem der lusker omkring og modtage en sms, hvis der er brud på et vandrør, brand eller indbrudsforsøg.

Tryghed er vigtigt”

Overvågning i Danmark

Sikkerhed

Fordi din sikkerhed betyder meget for os – kontakt os i dag for et uforpligtende tilbud. 

  • (+45) 7564 1899
  • info@vs-automatic.dk
  • Overvågning i Danmark

Få et Godt Tilbud på Overvågning og sikring

Udfyld på blot 30 sekunder

Tilbuddet er 100% uforpligtende