VS Automatic

Rådgivende installatør

Blue Install

Anerkendt udbyder

Blue Install Horsens & VS-Automatic

VS Automatic er din blue install rådgivende installatør og elektriker i Horsens og i vores afdelinger i Hovedgård og Østbirk.

Hvad betyder Blue install rådgivende installatør?
Blue install betyder kvalitet i både håndværk, service og materialer. Som blue install installatør skal vi leve op til en række krav angående uddannelse, sikring af kvalitet og serviceniveau, som alle skal imødekommes.

Blue install samarbejder med Solar, som er en af Danmarks største leverandører af kvalitetssikrede el-produkter af enhver art.

Derfor er Blue install en form for kvalitetsstempel, som sikrer dig som kunde, at du får branchens bedste rådgivning fulgt op af autoriseret og effektivt installationsarbejde – altid af højeste kvalitet.

Autoriseret rådgivning og installation til private og virksomheder
Uanset om du mangler hjælp til elinstallationer som privat person eller erhvervsmand, så er det altid bedst at få kvalificeret rådgivning.

Vi har mange gange været med til at styrke både privatpersoners og virksomheders økonomi, effektivitet, sikkerhed og trivsel ved at tænke ud af boksen og kombinere installationsløsninger og -typer, bl.a. når det drejer sig om belysning, varmekilder (eks. varmepumper), klimaanlæg, og sikring (eks. videoovervågning) og ikke mindst inden for automation. Vi kan sætte det hele sammen til en intelligent løsning, hvor vi især fokuserer på energioptimering og brugervenlighed.

Se blue install-filmen om energioptimering, som vi udførte for Caripo biler i Horsens:

Læs mere om vs-automatic her

Hvordan kan vi hjælpe dig?

“Du er altid velkommen til at tage kontakt. Lige fra opgaven, der tager et kvarter, til opgaver, der tager flere uger eller måneder.”