VS AUTOMATIC OVERGÅR TIL ELEKTRONISK FAKTURERING

For at lette vores forretningsgang og vores adminstration, ønsker VS Automatic A/S cvr. 21381802 fremover at modtage fakturaer fra vores leverandører elektronisk.

Det betyder, at du kan bruge elektronisk fakturering og dermed sende fakturaer og kreditnotaer til vores EAN/GLN-nummer i fakturaformatet OIOUBL.

Vores EAN/GLN-nummer er: 5790000859252

Skulle vi gave flere kundenumre hos jer, bedes i venligst også sende fakturaer vedrørende disse til EAN nummeret.

Krav for at vi kan modtage faktura er følgende

Glemmer du at skrive EAN/GLN-nummeret, svarer det til, at du har glemt at skrive adressen på et brev – det kommer aldrig frem.

Reference/navn på bestiller

Navn eller initialer på den person, der har bestilt varen eller tjenesteydelsen, skal fremgå af regningen. Det er person, der har bestilt ydelsen/varen hos dig, som skal oplyse dig dette.
Hvis VS Automatic modtager en regning uden rekvisitionsnummer og reference på den der har bestilt ydelsen, kan vi ikke få bekræftet og godkendt, at varen er bestilt og modtaget. Uden bekræftelse og godkendelse bliver regningen afvist.

Købers ordrenummer

Mangler “købers ordrenummer” eller er det forkert, bliver din faktura afvist. Det er den person, der bestiller varen eller ydelsen hos dig, som skal oplyse, hvilket “købers ordrenummer + initialer” du skal påføre fakturaen.
Nummeret indtastes i feltet “købers ordrenummer” på fakturaen. Det er også det felt, som bruges til at indtaste rekvisitionsnumre i eks. på ordrenr. + initialer: 123456tds

Leveringsadresse og fakturaadresse

Har du leveret en vare eller en ydelse, skal adressen hvor varen er leveret, fremgå som leveringsadresse.

Send kun regningen én gang.
Når du sender en e-faktura, er det vigtigt at du ikke også sender en papirkopi af fakturaen til VS Automatic A/S.

Det er nok at sende den en enkelt gang – elektronisk.

Ovenstående vil være en stor hjælp i forbindelse med vores fakturahåndtering, og vi vil derfor bede jer bekræfte, at i kan sende fakturaer vie EAN nummeret fremover.

Kontoudtog skal fremsendes på mail: faktura@vs-automatic.dk 

Vi sætter stor pris på vores samarbejde og takker på forhånd for jeres hjælp.

Til dig med få fakturaer eller intet økonomisystem

Med sproom økonomisystem kan du med ubegrænset adgang, taste lige så mange fakturaer fra indtastningsformularen, du har behov for.
Hvis du har et økonomi system, kan du ganske gratis integrere det med Sproom og sende og modtage op til 10 fakturaer hver måned – kvit og frit.

DIBS - Payments made easy